Definitivno nokia, noviji model i bomba od moba
bilo kakve sugestije ili prijedlozi bili bi dragocjeni zbog moguće kupnje. ipak je velik novac u igri pa da se ne za...em.
Definitivno nokia, noviji model i bomba od moba
Nokia,imam više povjerenja u kvalitetu izrade nokija nego samsunga.
Nokia: Škripi,ali se ne kvari (osim ako si baš pehist)
Samsung: kad god kupiš klizni Samsung,zapravo igraš igru "Koliko će tjedana proć prije nego mi flat kabel ode."
Dakle,Nokia ti je jedini izbor.
kratko i jasno hvala. i sam sam bio naginjao za nokiu (ponosni vlasnik nekoliko prijasnjih modela) tako da su dvojbe rijesene
100 glasova za nokiu, već sam vjerojatno n puta napisao za 6280, preodličan mob, inače D600, mi se nikako ne sviđa, preženskast mob, a 6280, pravi poslovnjak.....
Definitivno 6280.
@zerobravo
A što uopće postoji 'muški' Samsung?![]()
Testis unnus, testis nullus!
Meni je dobar D600, nekako je fin.Ali dobra je i nokia.Teška odluka, sve ovisi o cijeni.
da, vidiš, općenito, svi modeli samunga su nekako ženskasti"....
Ja Svo Glas Davam Nokiji!!!!
Ne bi bas rekao da su svi zenskasti, onda bih ja moram moga prodat i kupit nokiju....Izvorno postao zerobravo
![]()
Da, moglo bi se reć da su ženskasti, ali bolja formulacija bi bila šminkerski.
A bad point Nokije mi je previše škatulasti dizajn
Slazem se ali ne potpuno, jer ima dosta modela koji bi rekli da imaju zenskasti dizajn ali ne bas svi. Btw. sta se tice da su sminkerski to da tu su definitivno sminkeri......
Nokia! Skoro u svakom pogledu je bolja, samsung je jedino manji.![]()
u svemu ovome izgled mobitela je najmanje vazan(barem meni) tehnicke specifikacije su presudne
Who dares, Wins!
gle sam moras presuditi, ali ja bih odmah odabrao nokiu, mobitel je savrsen pravi poslovni telefon d600 sam cuo da ima puno lose osmisljenih stvari, a najgore je to kaj su mi neki ljudi rekli da mu baterija jako slabo drzi
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
volim samsunge,ali mislim da je ipak nokia bolji izbor,makar zbog umts-a.
kupio nokiu i nakon dva dana mogu reci samo- LUDILO!!!!!!!! stara istina postoje razni mobiteli i nokie u nekoj drugoj dimenziji. bravo.sve proporuke
Who dares, Wins!
Jedno pitanje...Da ne otvarm novu temu... Zanima me da li je stvarno toliko bolja nokia 6270 od D600? Imam neku šansu kupit si mobitel, pa me zanima, da li mi je bolje dati cca 900kn više za 6270, ili da uzmem d600? Mob bi kupio nov...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
gle ako imaš viška tih 900 kn, pa daj, nemaš šta ni razmišljat. Nečeš se kajat, vjeruj mi.Izvorno postao Ićo
...kupljeno - zatvoreno...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks