Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 39 od 39
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nece tako biit , ali cinjenica je da covjek nije dobio 100% ispravan mobitel sto kupovina u ducanima podrazumjeva.
    a ovo za isprobavanje - kakvo isprobavanje? pa onda bi trebali raditi 24sata .

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mobman pa ne zakljucava i VIP majstore, nego proizvodjac na zahtjev operatera.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    da, kabelom.
    mobitel se kodira u ZGu, ova greška ne nastaje kodiranjem, već isključivo flashanjem. i maroon ponekad izbacuje neutemeljene tvrdnje.
    je baš si majstor nered - ti isto ne čitaš kako treba..... šta misliš da bi si motorola tako nešto dopustila.... da nebi.....previše oni drže do sebe da bi radili takve gluposti....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    @mobman pa ne zakljucava i VIP majstore, nego proizvodjac na zahtjev operatera.
    ak se ne varam ovaj mob do zadnje akcije nije bio zakljucan nego je sada isao na dodatno zakljcavanje?? Bar tako kazu u vipu da mobovi iznad 2000kn nisu zakljucani a ovaj je zadnja cijena bio 3290kn

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kada se telefon naruci onda se i definira dali ce biti netlock i odabire se FW. imao sam bare 50 ak telefona koji nisu vidjeli Vip i CRonet nego su bili dostavljeni direktno od proizvodjaca pa su bili zakljucani na mrezu.
    Postoji mogucnost da ih zakljucavaju ovdje ali tko ce raspakiravati par ticuca telefona i zakljucavati kad ga u proizvodnji natoce sa SWom za operatera.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kada se telefon naruci onda se i definira dali ce biti netlock i odabire se FW. imao sam bare 50 ak telefona koji nisu vidjeli Vip i CRonet nego su bili dostavljeni direktno od proizvodjaca pa su bili zakljucani na mrezu.
    Postoji mogucnost da ih zakljucavaju ovdje ali tko ce raspakiravati par ticuca telefona i zakljucavati kad ga u proizvodnji natoce sa SWom za operatera.
    da to inače uvijek radi prizvođač ali u ovom slučaju nije radio prizvođač nego vip.....a to je isto pitanje da li oni to i smiju tako radit sami.... jer su u ovom slučaju okaljali motorolino ime.....
    ne postoji mogućnost nego je sigurno tako evo ti potvrdio ti je inovator , maroon isto tako kaže.... a i ja mislim da oni to sami rade.....
    e sad raspakiravat par tisuća telefona.... uvijek postoje oni jadnici koje poslodavac iskorištava do besvjesti... pa zašto nebi još malo vjerojatno tako razmišljaju....
    al kad sam ja kupovao tu motorolu , ta prodavačica je imala kraj sebe u ormaru poslagane e1000 al nije mi htjela dat te nego je rekla pričekajte samo malo otišla negdje gore i vratila se nakon 5 min sa kutijomu kojoj je bio mob
    i kad je izvadila ja sam vidio da baterija nije bila zapakirana u foliji nego je bila pored baterije...... pa stoga zaključujem da ih oni sami zaključavaju jedan po jedan prije nego ti je prodaju........al ko će znat neznam kako su drugi koji su kupovali imali iskustva....

@jdabic1 : evo raspitivao se ja malo o nokiji 6280 i samo uređaj košta 2900kn i isto je kodiran na vip.... a oni ga kao mogu skinut za dodatnih 488kn... i ostaje ti garancija..... al isto tako postoje uređaji koji nisu kodirani npr n70 , 8800 i drugi.....

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim (odnosno siguran sam) da imate krive informacije o zakljucavanju te motorole, ali sto je tu je. Ako ih je netko od vas zakljucavao u vipu onda vam vjerujem u protvnom nemogu jer znam (vidio sam) drugacije .

dakle da rezimiramo. Dali je to ispravan telefon ili nije kako neki tvrde.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim (odnosno siguran sam) da imate krive informacije o zakljucavanju te motorole, ali sto je tu je. Ako ih je netko od vas zakljucavao u vipu onda vam vjerujem u protvnom nemogu jer znam (vidio sam) drugacije .

dakle da rezimiramo. Dali je to ispravan telefon ili nije kako neki tvrde.

ma naravno da je ispravan... to su napravili bezazlenu soft grešku koju se lako riješi al ja se neću ić time zezat da još nešto i zeznem nakraju... nego lijepo kad ću ga nosit maroonu na dekodiranje pripometut ću mu da i ovu sitnicu sredi... ja vjerujem da to ne šteti radu uređaja... ako sam u krivu ispravite me...a to šta žena u servisu kaže kako je to ozbiljna hardverska greška... ma šta ja znam počela je lupetat o nekim vodovima na glavni čip tako nešto.... na to netreba uopće obračat pozornost....lupila je i ostala živa

neznam sto si to vidio ti drugačije... pa podijeli to onda sa nama...i reci ako ti nešto znaš više što mi neznamo

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobman
    bit će da je tako kako ti kažeš ali ipak se ja neću tim igrat , jer to treba napravit kablom jel da? pošto ja nisam toliko vješt rađe ću prepustit maroonu da mi ga dekodira to usput napravi.... evo bio sam njega još kontaktirao jer sam htjel čut još njegovo mišljenje... i rekao je baš ono što sam ja prvo i mislo , bezazlena greška , bit će da se netko zaigrao kad je zaključavao telefone i napravio neko sranje... al ja sam mislio da to tvornički ga oni zaključavaju... a ne neki amateri koji se nešto malo kuže mobitele.... bit će da su ih dobili nekodirane pa su se odmah zabrinuli šta ako netko slučano stavi simpu u mobitel...

a ovu izjavu iz motorolinog servisa neću ni komentirat , mislim stvarno.....
    a još sam lijepo tražio da mi daju nekog servisera na telefon i javila se neka ženska koja je izgleda samo lupila i ostala živa....

@BM0021: uzmi malo od nekog tu motorolu pa pruči nemožeš tako napamet govorit.....meni je mobitel dobar jedino sta su me zasmetale te gluposti....

@ Bronth : u vipu , cijena ti je 950kn -3% za gotovinu , ako te zanima prije nego šta kupuješ nazovi službu za korisnike i pitaj gdje su još dostupne te motorole u ri jer se grabe na veliko....pa ćeš danas na jendom mjestu nać a već sutra je nebude al o tome pogledaj više na http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20464
    spoji ga kablom,,ne mozes apsolutno nista pogresno napraviti i imat ces fon bez tog sranja.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da skratimo ovu pricu dakle uobicajna greska u SW-u koju moze da sredi neko sa pola mozga (ogovor kako je takodje dat) sad dali ces ti to uraditi ili nece to je tvoja svar,ako neces idi se zali tamo gde si ga kupio tako da neznam o cemu se ovde vise raspravlja.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.873, Nivo: 22
    Bodovi: 8.873, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    Prvo to nevidim uopste kao nespravnost telefona nego kao nedostak u vodafone firmware-u(predpostavljam da taj imas) ako je i uopste to upitanju
    ,a drugo ja stvarno neznam kako si iz mog posta uspeo da zakljucis da taj telefon treba da kupuju samo oni koji znaju sta rade.
    Slažem se ja s tobom da se radi o neispravnosti firmware-a... Upravo zato ga više niti nemam, već sam stavio drugi...
    Ali ono što želim reći jest da to znamo ti, ja i nekolicina nas koja je na ovom forumu. Ali što znači to nekome tko to ne zna.... A njih nije malo. Pa pogledaj 3% ljudi u Hrvatskoj su informatički pismeni... Što je s onih 97%? Kad on vidi takvu grešku, ma briga njega je li Motorola, Vodafone software ili fali ekran...
    Nadam se da me razumiješ što hoću reći...
    Zadnji uredio CyberLord : 05-04-2006 u 17:46
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    Da skratimo ovu pricu dakle uobicajna greska u SW-u koju moze da sredi neko sa pola mozga (ogovor kako je takodje dat) sad dali ces ti to uraditi ili nece to je tvoja svar,ako neces idi se zali tamo gde si ga kupio tako da neznam o cemu se ovde vise raspravlja.

pa raspravlja se i dalje jel pojašnjavamo o čemu se radi nekome tko to možda nezna! da pojasnimo da nije ništa srašno.... nevidim u čemu je problem?.... ne pada mi napamet ić nazad u vip da mi daju isti takav....il ću sam to napravit il ću dat dekoderu kad mi ga bude otključavo jer ga tako i onako moram otključat da mi radi na t- mobile.....pa da i usput to napravi....
    kad sam otvorio temu cilj je da iz te teme svi koji su ušli izađu da im bude jasno u čemu je stvar..ako tebi nešto smeta ovdje nemoj postat ovdje.... nitko te ne tjera....

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mobman - ako još nisi sredio tu poruku vrlo je jednostavno i na način kako je opisano potpuno brzo i bezbolno...
    Svi smo mi u krastavcu...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tito Puentes
    @mobman - ako još nisi sredio tu poruku vrlo je jednostavno i na način kako je opisano potpuno brzo i bezbolno...
    ma je evo sredio danas... al znaš ono malo mi je bio bed novi mobitel ... pa sta ako nešt zeznem..da je to bila neka stara v525 nebi ni trenutka razmišljao.... ma ne vrijedi puno razmišljat!.... sad je sve 5!!.... hvala na ohrabrenju hehe

i hvala inovatoru na pomoći....

pozdrav....
    Zadnji uredio mobman : 10-04-2006 u 12:20

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. E1000 set pitanja i odgovora
    By FlowBlow in forum Motorola
    Odgovora: 62
    Posljednji post: 03-08-2006, 23:02

Bookmarks

Pravila postanja