Evo kupio ja jaučer e1000 u vipu i ono odeuševio me ekranom , reprodukcijom melodija i ostalim funkcijama i mislim da ako će bit sve ok s njim da ga neću tako brzo zamijenit , ali evo već jednog problema kad sam ga kupovao , uključio sam ga malo i probao i nakon pravilno unesenog pina dočeka mene poruka Flex Error : Phone Subsidy – Locked i ja kažem lijepo prodavačici pogledajte šta piše... ona meni na to joj da baš sam to isprobavala i na svima e1000 mi je to izbacilo... e sad ja vas pitam jel to ona mene zaje... i što je najbolje ja tu porku mogu nać kada odem na podešenja , personalizirati , pozdrav i u pozdravnoj poruci mi to piše , probao sam to izbrisat i nešto drugo napisat al nakon ponovnog panjenja mobitela opet mi se to pojavljuje....i kad dođem na pozdravnu poruku opet to piše..... o čemu se radi? Dali da odem nazad u dućan i tražim da pred menom mi pokaže kako te ostale motorole isto izbacuju taj natpis? I još nešto kad god pokušam provjerit stanje na računu izbaci mi proruku nije dostupno... probam stavit isto drugu vipovu karticu koja u drugom mobitelu narmalno izbacije koliko ima na računu i onda opet ništa...... ŠTO DA RADIM?
unaprijed hvala na odgovorima..

Odgovori uz citat
Bookmarks