@coma:
Jel i ti planiras nabavit M55?Gledam,al nikak da ga nadjem u trgovini,jos ga (valjda) nisu dopremili.
@coma:
Jel i ti planiras nabavit M55?Gledam,al nikak da ga nadjem u trgovini,jos ga (valjda) nisu dopremili.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
planiram, ako sad slozim neki poso, pa kad malo pojeftini, nabavit cu ga vjerojatno, jer mi se mob cini stvarno super! imas ga u tehno mediji od danas, pa u vipu imas ih puno!
i jel ti podrzavas moju kupnju m55? ja bi jako volio sl55 ali mi je strasno skup, bit cu sretan ako uopce skupim za m55
@coma:
Naravno da podrzavam.I mene malo muci lova,pa valjda cu uspit skupit do 8 mjeseca da ga uzmem.Cuj,1700 kn,nije ni malo,al bome nije ni puno.Tjesim se time,al se takodjer sjecam kad sam kupovao Nokiu 3310,prije tocno dvije god. i platio ju 1600 kn.
Dobar je to mob da čak i ja razmišljam o njegovoj kupnji i to prvenstveno radi odnosa cijene i opcija.Poslao: coma_zgb
i jel ti podrzavas moju kupnju m55? ja bi jako volio sl55 ali mi je strasno skup, bit cu sretan ako uopce skupim za m55![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Super mob za tu lovu! Ali debelo ste off topic... dmi će imati posla...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
preseljeno iz Oglasnika...
Imah posla ali ga prebacih u druge ruke (bez ljutnje)...
Moja preporuka za M55...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
zadnji puta kada smo whiteboy i ja nesto selili, nije tako dobro ispalo...![]()
Sve se poklopilo...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi:
Hvala.
Sve 5! I M55!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks