Budem to napravio, ali uvijek ti govore da poslat cemo nekoga. Bo da ne govorim od kada sam im najavio i dogovorio termin da se zamjeni ta kutija.
Btw. nadam se da nema nista veze sa Hallo paketom....i mojim sklapanjem zica.
Budem to napravio, ali uvijek ti govore da poslat cemo nekoga. Bo da ne govorim od kada sam im najavio i dogovorio termin da se zamjeni ta kutija.
Btw. nadam se da nema nista veze sa Hallo paketom....i mojim sklapanjem zica.
Izvorno postao exotica
Ma sigurno nema jer to radi ili ne radi nema da radi napola pa da je sporo...
Ako dođu sve će oni sredit...
Seriously?
pa formatiraj windowse i sve če biti u redu
Ma neka ga baci kroz prozor i sve će bit u redu... Davatelji usluga su dužni po zakonu doći i sredit stvari...Izvorno postao LORRY
![]()
Zadnji uredio Compov : 25-04-2006 u 12:23
Seriously?
UUF... bacio bi ga ja odavno ali m ga zao koliko zivaca je ulozeno, tako da cu se jos strpit malo ali bidem ga definitivno rasturio..Izvorno postao Compov
![]()
Btw. za sad mi jos nisu promijenili ISDN kutiju jos kad mi je pukla vez i dolsi pregledat sta je bilo pa je lik usput zaboravio jednu novu kutiju...heeeeheee.. mislim si koji klox.
ja sam več bacio komp kroz prozor kadfa me je naživcirao i to kako naživcirala me mreža
Ma meni sa 96k digli na 200kbs (cable Flate rate) za istu cijenu... ja bio happy... a sad svaki dan po par sati nema signala...mreza u Qurcu... za poludit...
(sad se malo guši... grrrr...)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks