bilo bi bolje da ti nazoveš 08009000 i pitaš...
Od kad sam se prebacio sa isdn na hallo, i nitko mi nije dosao skinut isdn kutiju, morao sam sam zice prebacit na jednu liniju. Od danas mi DSL sporo ide ili mi se cini. Probam slusat radio preko WinAmp i pocne mi prekidat liniju.
Probam sa igricom di imam 78-90 Ping sada mi stoji na 300-320.
Dali mi moze netko pomoc i reci dali Hallo linija ima sta sa usporenjem DSL-a.
Ili je to zbog toga sta sam tele liniju sa isdn-a na normalnu liniju prebacio.
Ili mozda je to samo prekovremeno. Ako neko zna sta bi moglo biti neka mi javi.
bilo bi bolje da ti nazoveš 08009000 i pitaš...
Seriously?
Budem to napravio, ali uvijek ti govore da poslat cemo nekoga. Bo da ne govorim od kada sam im najavio i dogovorio termin da se zamjeni ta kutija.
Btw. nadam se da nema nista veze sa Hallo paketom....i mojim sklapanjem zica.
Izvorno postao exotica
Ma sigurno nema jer to radi ili ne radi nema da radi napola pa da je sporo...
Ako dođu sve će oni sredit...
Seriously?
pa formatiraj windowse i sve če biti u redu
Ma neka ga baci kroz prozor i sve će bit u redu... Davatelji usluga su dužni po zakonu doći i sredit stvari...Izvorno postao LORRY
![]()
Zadnji uredio Compov : 25-04-2006 u 12:23
Seriously?
UUF... bacio bi ga ja odavno ali m ga zao koliko zivaca je ulozeno, tako da cu se jos strpit malo ali bidem ga definitivno rasturio..Izvorno postao Compov
![]()
Btw. za sad mi jos nisu promijenili ISDN kutiju jos kad mi je pukla vez i dolsi pregledat sta je bilo pa je lik usput zaboravio jednu novu kutiju...heeeeheee.. mislim si koji klox.
ja sam več bacio komp kroz prozor kadfa me je naživcirao i to kako naživcirala me mreža
Ma meni sa 96k digli na 200kbs (cable Flate rate) za istu cijenu... ja bio happy... a sad svaki dan po par sati nema signala...mreza u Qurcu... za poludit...
(sad se malo guši... grrrr...)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo da se pohvalim, ipak nakon 20 puta zvanja i tlacenja kvara dsl modema, jucer sam dobio novi dsl modem ali ne onaj koji sam imao 515 nego 555 i mogu reci WoW !!!!![]()
Sa 54Mbit na 108G WoW![]()
Eto barem nesta nade vidim u T-Comu, ali to me ocito nece zaustaviti u trazenju novog operatera...![]()
Bookmarks