meni nije symbian ak je preklopni![]()
Mislim da nokia ima mrvicu bolju autonomiju , kartice su povoljnije i lakse dobavljive , isto kao i ostali pribor , i meni je meni neusporedivo bolji na nokie(valjda zbog navike) .
nadam se da ovo pitanje nije bilo, jer me zanima razlika između oba uređaja, znam da će biti i odgovora sa nokia je nokia ali me ipak zanima?![]()
...manje je više...
meni nije symbian ak je preklopni![]()
Mislim da nokia ima mrvicu bolju autonomiju , kartice su povoljnije i lakse dobavljive , isto kao i ostali pribor , i meni je meni neusporedivo bolji na nokie(valjda zbog navike) .
2router: kak misliš meni ti je bolji na nokiji, pa symbian je isti na svakom mobu, kaj nije?
...manje je više...
imao sam 6600 i sad imam x700, ista stvar što se tiče synbiana,malo izmjenjene ikone ali sve ostalo identično, i kamera na panasonicu na mrvicu lošija ( jače izražen šum kod slikanja). aplikacije ti u 90 % pašu, a izgled kako tko voli, netko preklop netko candy. pitaj ako te još šta zanima
bolji u smislu brzi , probao sam oba i x700 mi se cinio usporen , ne znam jer posljedica puna memorija ili nije. nije ni ova nokia pojam brzine sa obzirom na starost , ali mi se vise svidjela
meni se brzina, odnosno sporoća čini jednaka i kod jednog i kod drugog
ok hvala, htio sam vidjeti kaj vi mislite o tome, inače kad sam 1. put vidio x700 jako vi se svidio, ali ga nisam mogao dočekati...
...manje je više...
inače ovaj model nokie je dosta nahvaljen od mnogih, pa onda je vjerojatno ispunio sva očekivanja.......
to je istina i potvrđujem, samo mi je malo dosadio dizajn......Izvorno postao zerobravo
...manje je više...
pa svi symbiani su malo "neobičniji i veći" od običnih mobova........ al su zato i močniji........
IMAO SAM OBA I MOGU RECI DA MI JE X700 PUNO BOLJI
brzi je od 6600 ima 16mb svoje memorije a i ikone su ljepse i jos da spomenem ekran koji je dosta bolji
ja sam definitivno za x700
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
baterija11 ne bi se složio da x700 ima bolji ekran, malo je življa boja ali je lošiji od nikijinog
po meni losiji nije ni malo a boje su prelijepe i slike puno lijepse izgledaju na x700 ne4go na 6600
ja bi radije uzeo x700 nego 6600
cak x700 nije ni toliko velik ni tezak ko 6600
preklopni je i prelijepo izgleda
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Bookmarks