nemam msn pa cu te ovdje pitt jer je to itako vezano za stranicu...
Zanima me koliko bi me dosao wolfesntein game server za 12 ljudi i temspeak server za isto toliko ljudi ?
A san što se tiče stranice jer prije nisam stigao...
1.Dizajn mi uopće ne paše niti bi uzeo od nekoga server koji ima ovakvu stranicu jer izgleda neprofesionalno.
2.Css kod mi se nije dalo pretražiat ali izgleda mi malo predugačko za ovakvu stranicu i vjerojatno imaš nekoih nepotrebnim stvari ili nisi grupirao...
3.U <link href:... path css-a trebaš tu u ovaj tag još dodati type="text/css"
4.Ne kužim onu foru sa H tagovima ? Jel znaš čemu sliže H tagovi ? H tagovi služe za naslove dok ih ti koristiš za svaki text...Samo naslove stavi u H tagove i nemoj ih stavljat previse niti vise istih tagova recimo 5 puta H1, text stavljaj u paragrafe <p> tagove
5.Čemu <center> ? Ako si uspio ovo iskodirati u css-u onda jerojatno moeš i centrirati stranicu pomoću css-a...
6.Ova stranica bi se mogla i u xhtml strictu napravit samo da malo paziš na kod...
Ako mi se bude dalo poslije cu bacit oko na css kod pa iskomentirat...
btw. dobra vjezba ako si nov i tek naucio css
Evo sada sam pogledao i u ostalim browserima i u operi i u internet exploereu se raspada...ja bi probao ponovo![]()

Odgovori uz citat
...Samo naslove stavi u H tagove i nemoj ih stavljat previse niti vise istih tagova recimo 5 puta H1, text stavljaj u paragrafe <p> tagove

Bookmarks