uzmi rotvajlera ili staforda,nece ti nitko u dvoriste uci![]()
![]()
uzmi rotvajlera ili staforda,nece ti nitko u dvoriste uci![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ovako recimo da baš nevolim pse, ali... ima izuzetak... američki staford... frend mi ga je uzeo i otad sam upoznao još par primjeraka i to mora da je jedna od najodanijih i najbistrijih pasmina. Raspitaj se i o njima!Izvorno postao mala
inače, još jedan mačkoljubac vamo![]()
imam ja rotvajlera pa je super poslusan i sve,ali i opasan prema nepoznatima,u setnji ga pustim sa uzice...
a staforda mi ima frend,jako zapravo miran pas,a sve opet ovisi kako ga ''odgojis''![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e to je pas po meni.odan,poslusan i jak karakter,prijateljski raspolozen prema ljudima narocito deci hrabar i mnogo jak a izgled mu je namam reci.ako mozes uzmi ovoaj pas je nema da pogresis.![]()
![]()
Get rich or die tryin.....
Dobermani su odlični.Ništa od onih priča nije istina.Ako želiš kupiti dobića možeš mi se javiti.Imam leglo .Stari su 10 tjedana.Sa rodovnicom,tata ima položene sve ispite i šampionat Hrvatske i Slovenije.Mama ima odlične ocjene.Oba roditelja su krupna i što je najvažnije,dobroćudni.
Bookmarks