Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha,pa to znam
    kak je moj profesor znao govorit kad smo odgovarali,a nesto nismo znala NA KRAJU KRAJEVA,PA NE MORAS SVE ZNATI
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e, da. što se tiče informatičke pismenosti. Na faksu (primjenjene umjetnosti i dizajn itd), na kojem bi trebalo bit primarno učenje u photoshopu itd, obrada grafike opčenito, studentima filaju mozak raznim, poprilično detaljnim stvarima o hardveraju! Tak je moja sestra pala informatiku par puta jer nije znala kak visoko glava od hard diska lebdi iznad diska i ostale nebuloze. Znači po nekim "našim high-standard euro wannabe" kriterijima - tko to ne zna, nije informatički pismen?!
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao V3rt!g(o)
    e, da. što se tiče informatičke pismenosti. Na faksu (primjenjene umjetnosti i dizajn itd), na kojem bi trebalo bit primarno učenje u photoshopu itd, obrada grafike opčenito, studentima filaju mozak raznim, poprilično detaljnim stvarima o hardveraju! Tak je moja sestra pala informatiku par puta jer nije znala kak visoko glava od hard diska lebdi iznad diska i ostale nebuloze. Znači po nekim "našim high-standard euro wannabe" kriterijima - tko to ne zna, nije informatički pismen?!
    To su ti naša posla. :bunny:
    Mislim što se tiče informatičke pismenosti (sve je lijepo i dobro znat) da svatko zna onoliko koliko mu treba i koliko koristi. A tih 3% pismenih, vjerojatno postoji neki kriterij po kojem dobiven rezultat.
    Netko zna obradu slike i grafike, netko se bavi produkcijom glazbe i njenom obradom, netko programiranjem, netko održavanjem sistema, netko čisto unosi podatke koje obrađuje... i svi su oni pismeni na svoj način, a rijetko tko od njih svime barata.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove