jel zna netko gdje to mogu obavit i koja je cijena
jel zna netko gdje to mogu obavit i koja je cijena
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
A zakaj bi to radio? Mislim da ti se to ne isplati, jer koliko znam da je jedina razlika u P900 i P910i to kaj P910i ima ekran u 262k boja, prima kartice do 1gb i ima onu QWERTY tipkovnicu kad se otvori tastatura...nikaj od toga ne možeš dobiti flashanjem, tako da ti to nema smisla![]()
Bom Chicka WahWah
Flashanjem posebnim flashom koji se zove P910a (a ne P910i) pomoću FIGHTER-a, P900 dobiva mogućnost primanja MS PRO DUO kartica do 1GB, te prikaz ekrana u 256K boja(da bi se to omogućilo u potpunosti morao bih zamjeniti ekran, dakle u neku ruku totalno neisplativo)Izvorno postao PhytoSculpt
Neki ljudi upozoravaju da flashanje P910a flashom može nemogućiti BT ako se ne dobro ne flasha.
@Baterija11 probaj zvat po oglasniku ljude koji se bave otključavanjem i servisiranjem mobova. Netko će 100% imati taj flash, te će ti to moći napraviti
ima jos razlika...
npr p910 ima 64mb interne memorija a p900 samo 16mb...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ili ak već hoćeš sigurniji način, probaj u EM-u ili Retelu ak to rade...
Bom Chicka WahWah
još nekih hardware-skih razlika? software-ski bi se dalo možda riješit, ako hardware-ski nije različit. osim radne memorije. tipa kao siemens, sa cx65 na cx70, i tako te sličnosti
Evo ti cijeli thread kako se i što se radi(manje više)Izvorno postao BATERIJA11
http://www.howardforums.com/showthre...pgrade+to+P910
Kaš to sam ti rekao, probaj u oglasniku, a mislim da ti neće naplatiti više od 100kn
OK THENKS
najvise bih to htio zbog kartice
jel se dobiva i vise memorije ili ne
Ne dobiva se više memorije...
A to kaj se tiče kartice, kaj to nema veze sa hardverom, isto kao i ekran?
Bom Chicka WahWah
Ne. MS DUO slot je hardverski potpuno isti na oba moba. Stvar je samo u softveru koji prepoznaje ili ne prepoznaje 1GB kartice.
Bookmarks