OVAKO : baterija je oćajna, zna blokirat, zafrkavao me sa svjetlom , tiho me ćuje bilo koji sugovornik , onog sa kime ja prićam ili ga ćujem kreštavo ili tiho , baterija se znala punit preko 4 sata , kamera , tj. to nema veze sa kamerom ali eto .. kamera je preočajna (bolja je bilo koja vga kamera na Vxxx seriji , od prejeftine je plastike napravljen , teško ga je prodat ,
Mobitele sa symbian ili win , imao sam odkad su izašli (mpx200 ,7650,6600.....) uvjek su mi bili interesatni zbog svojih funkcija i mogućnosti .. a pogotovo mpx zbog mjenjanja registrya (ili kako se to već piše) ali sam se sad najviše razočarao zbog svega navedenog .... jedino sta ima dobar signal , i jako fukcionalan mp3 . mob nije skup ali nevrjedi ni te pare . probao sam nabavit jaću neku zamjensku bateriju , ali ništa .. fora mi je zbog tih mjenjanja verzija soft. tj vrlo je jednostavno i brzo .. sad ima k750i , nema toliko "potencijala" kao mpx220 , ali ono što ima predobro funkcionira (baterija , kamera , mp3....). da me nebi krivo shvatili meni nije bitna kamera , ali na mpx me prerazočarala ,neko je napisao da se može u bolje namjestit , i to sa probao ali srednja žalost. Za te novce (možda koju stotku više možeš kupit p900 , nema win , ali mi se ćini ipak pouzdanijim
Bookmarks