Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 36 od 36
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

za ttperic

Poštovanje ttperic-u. Pratim tvoje tekstove već duži niz mjeseci i znam tvoj potencijal. Dobro si informiran i tehnički potkovan. No bez obzira na to moraš priznati da situacija sa smartphone uređajima nije još uvijek najsretnije rješena. Koliko god je MPx220 dobra, toliko joj još treba dok odraste. MPx220 za razliku od MPx200 posjeduje EDGE modem. Ja sam svoju uzeo prije nekih 8-9 mjeseci i nije da sam potpuno nezadovoljan, ali postoji mnoštvo stvari koje bi mogle biti sretnije rješene u samom sustavu. To je jedan od razloga zašto sam naručio iPAQ 4700. Motorola posjeduje dosta mogućnosti, bilo što se tiče uredskih aplikacija ili pristupa internetu. No ne zavaravajmo se, to je samo nužno zlo. Kako sam malo zahtjevniji korisnik i shvaćam da nije isto uspoređivati smartphone i PPC, ali promotrimo malo situaciju. Koliko korisnika ima potrebu za mobilnim uređajima koji će im služiti kao mobilni ured. E sad, koliko bi njih izabralo smartphone a koliko PPC. Mislim da mogućnosti smartphone-a služe više za mamljenje korisnika nego li što služe da ih se zapravo koristi. Evo, da priupitam korisnike smartphone-a: koliko vas koristi office aplikacije, multimediju, ili za mrežno spajanje? Moja pretpostavka je da ih koriste većinom za slušanje glazbe i puštanje video klipića, a gotovo zanemarivo u ostale svrhe. ČAST IZUZETCIMA, ali oni su u manjini.
    Još jednom poštovanje, nisam pesimist, i sam uživam u mnogim prednostima MPx-ice, ali ona ne ispunjava moja očekivanja.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo za data kabl i slušalice i ja moram priznat da je ok, ali i da je mpx 220 jaako loš mobitel , a što se tiće nokie 6600 to je stvar ukusa , meni je 6600 daleko bolji mobitel bio nego mpx200 ili 220. eto ta npr. kamera je bila bolja. imam neke slike još prije 2 god sa mora i definitivno su bolje nego kao kod tužne mpx220. bogme bi i ja poludio da mob platim 3000 kn šta stvarno nije malo i onda te još zajebava ....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer
    MPx220 za razliku od MPx200 posjeduje EDGE modem.
    ne posjeduje edge modem :bunny:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    iPhone 6S
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    46
    Bodovi
    12.869
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Bodovi: 12.869, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I mpx220 nema mini usb priključak nego koristi isti priključak koji je zaživio na v300 i nadalje...
    Svi smo mi u krastavcu...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HP IPAQ 514
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo laički i bez puno tehničkih gluparija,sve je to biznis i normalno da ti neće odma dati sve,uvijek će nešto faliti pa i najboljem mobitelu na svijetu..zašto..pa zato jer kad bi sve bilo savršeno i bez mane onda mi POTROŠAČI bi kupili mpx220 koja ima na sebi CLOAKING DEVICE i TELEPORTACIJU i rekli bi motorola ko vas j... sad sam kupio i više nikad neću trebati..e pa ne ide to tako..zato će izać mpx400 ili ŽNJ230..sa edgeom itd..odnosno davat će nam mrvicu po mrvicu...to je tako..inače te firme ne bi ništa zaradile...pozdrav svima na forumu
    Johnny

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poštovanje ttperic-u. Pratim tvoje tekstove već duži niz mjeseci i znam tvoj potencijal. Dobro si informiran i tehnički potkovan. No bez obzira na to moraš priznati da situacija sa smartphone uređajima nije još uvijek najsretnije rješena. Koliko god je MPx220 dobra, toliko joj još treba dok odraste. MPx220 za razliku od MPx200 posjeduje EDGE modem.
    Recenzija kaže drugačije. Ja sa Motorolom imam nekih 60-70 kbps. OK, možda je EDGE unutra, ali ja ga definitivno nisam "osjetio".
    Ja sam svoju uzeo prije nekih 8-9 mjeseci i nije da sam potpuno nezadovoljan, ali postoji mnoštvo stvari koje bi mogle biti sretnije rješene u samom sustavu.
    Gle...prije kupovine trebaš dobro procijeniti treba li ti smartphone ili komunikator. Ovdje se neću osvrtati na iPAQ-a i slične PDA-ove, ali pravilo ti je da od smartphonea ne očekuješ PDA mogućnosti.
    To je jedan od razloga zašto sam naručio iPAQ 4700. Motorola posjeduje dosta mogućnosti, bilo što se tiče uredskih aplikacija ili pristupa internetu. No ne zavaravajmo se, to je samo nužno zlo. Kako sam malo zahtjevniji korisnik i shvaćam da nije isto uspoređivati smartphone i PPC, ali promotrimo malo situaciju. Koliko korisnika ima potrebu za mobilnim uređajima koji će im služiti kao mobilni ured. E sad, koliko bi njih izabralo smartphone a koliko PPC.
    Smartphone je telefon, PPC nije usporediv sa smartphoneom i mislim da nije u redu povlačiti analogiju. Da se mene pita uzeo bih Zaurusa, CF Bluetooth i WLAN kartice, MicroDrive od 8GB i nekakav EDGE/UMTS mobitel. Nemojmo se ni ovdje zavaravati. Jedan PDA nikad neće biti punokrvna zamjena za laptop ili stolno računalo, što zbog ograničenih mogućnosti proširivanja, nemogućnosti čitanja CD-ova ili ograničene vanjske memorije uređaja. Jer tržište je konstruirano ovdje da te vuče prema još jačem od onoga što imaš i na kraju nećeš biti zadovoljan sve dok ne kupiš nekakav ultra portabilni HTPC koji možeš nositi u torbi i za kojeg ćeš iskeširati masnu lovu. Ali stvar je u tome da je tržište naprosto tako konstruirano i da je jedan Microsoftov Smartphone puno komercijalniji i zbog toga će uspjet na američkom tržištu, jer jednog prosječnog John Doea neće zanimati da li može brzo scrollati u PDF-u ili skidati datoteke sa Interneta, bitno je da će on moći obavljati puno više funkcija nego sa klasičnim mobitelom. I to je to. I Microsoft će uspjeti u svom naumu zato što je to komercijalniji OS od Symbiana.
    Mislim da mogućnosti smartphone-a služe više za mamljenje korisnika nego li što služe da ih se zapravo koristi. Evo, da priupitam korisnike smartphone-a: koliko vas koristi office aplikacije, multimediju, ili za mrežno spajanje? Moja pretpostavka je da ih koriste većinom za slušanje glazbe i puštanje video klipića, a gotovo zanemarivo u ostale svrhe. ČAST IZUZETCIMA, ali oni su u manjini.
    Ja koristim organizator, kalendar, Operu, Profimail, Agile Messenger + IM+, TCPMP i PocketMusic vrlo intenzivno, tj. sad više ne toliko intenzivno, ali vrlo mi je korisna mogućnost da primim mail sa nekim privitkom, raspakiram ga i pročitam dokument bez potrebe za odlazak na PC. Jest scrollanje malo mukotrpno, ali barem ne moram vaditi laptop usred tramvaja i autobusa da bih pročitao nešto što mi je šef poslao.

Još jednom poštovanje, nisam pesimist, i sam uživam u mnogim prednostima MPx-ice, ali ona ne ispunjava moja očekivanja.
    Nitko nije rekao da MPx-ica nema svoje nedostatke, ali kao jedan fin dodatak (i definitivno preskup po mom mišljenju) je sasvim u redu i zadovoljava svoje funkcije. Onaj koji voli manje to će i platiti.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

upozorenje zbog OT

olrajt, tema je krenula offtopic, svaki post nevezan za temu i njen označavajući naslov bit će obrisan, a neposluh kažnjen

@ttperic hvala na sugestiji
    Zadnji uredio Inovator : 10-04-2006 u 16:11

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se. Nećemo se sada prepirati kolega ttperic oko toga što je bolje. Samo kažem da je cijena pala MPx-ici jer nije ispunila očekivanja potrošača na tržištu i jer je njena stvarna iskoristivost upitna. To što Vi koristite određene usluge i mogućnosti je druga stvar i potvrđuje ono što sam rekao za "pojedince". To što znate oko ovog područja više od drugih ne znači da vas ja ne bi potukao u znanju u nekom drugom području. Kao što sam rekao, dok takva vrsta uređaja ne ispuni očekivanja "šireg" kruga korisnika, naravno da neće moći držati vrijednost, i samim time biti će dostupnija manje zahtjevnijem i širem krugu korisnika kao što je to slučaj s MPx-icom. Naravno da onda imamo "navalu" na taj uređaj jer je u svakom slučaju bolje kupiti motorolu mpx220 nego li neki drugi "mobitel". Tu nema sumnje. Ali to ne znači da je to dobar Smartphone.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo kažem da je cijena pala MPx-ici jer nije ispunila očekivanja potrošača na tržištu i jer je njena stvarna iskoristivost upitna.
    Ne, pala je zato jer je to već stariji model (2004.), a i Motorola ima takvu praksu naglog snižavanja cijena sa svojim smartphoneima.

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ttperic
    nećeš biti zadovoljan sve dok ne kupiš nekakav ultra portabilni HTPC koji
    HTPC - home theatre PC
    UMPC - (Origami project) ultra mobile PC
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Nokia N79
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ne otvaram novu temu, zanima me gdje bi se mogla nabavit kožna futrola za mpx220?
    ...manje je više...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove