tako je Hrc, nemoj ići off topic ovdje.
AFAIK Alcatel! Al to vec nema veze sa najnovijim softom za t610
Forumaš godine :)
tako je Hrc, nemoj ići off topic ovdje.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma znam samo provjeravamSorry
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Alcatel 311... Ali to se nije zvao T9 nego nekako drugacije i katastrofalan je...Poslao: Hrc
A sad pitanje za znalce: Koji je mob prvi imao hrv. T9 (koja marka)?Ja naravno znam![]()
Veky - Croatia&&Veky@onLine.hr
Da ne otvaram novu temu molim da mi netko mejla igrice za T610 na:dbuari@vip.hr ili dbuari@yahoo.com
E ljudi da li kad apgrajdam moj t610 dobivam u hr T9 u slovo Ć jer ga sad mogu naći samo u češkom T9
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
t610 sa zadnjim softom za hrv jezik ima u t9 naše znakove (dakle i ć)
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ali kolko znam nema neke koristi
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
odličan je
Poslao: sezam-picika
najnovije je R3C. I ja ga imam!
gdi se može pogledat verzija softa
Ukucaj ovo iz stanja čekanja: >*<<*<*
ps. strelice su pomaci joysticka a zvjezdica je tipka sa zvjezdicom.
tjedan proizvodnje ispod baterije - npr. 03W11 - znači 11-ti tjedan u 2003-oj godini.
ja imam verziju R3C002, jel bi trebao apgrejdad
Ne.
Forumaš godine :)
Bookmarks