evo jos jedno pitanje, imam instaliran Notepad na mobu (V550), dal je moguce tekst sa kompa preko kabela prebacit na mob i gledat ga u notepadu?
Nisam probao jos, budem to danas, bas me zanima, dobro bi mi doslo.
@ bd ne ne prije sam imo ta sranja od event lajts i fan lajt pa sam ih nekak maknuo sa ttcom.
mislim da sam skuzio u cem je bio problem al jos nisam siguran punicu ga sutra vvaljda ugl nesto sa goodbye,gif nes sam zbrljo sad sam vratio bekap i normalno se gasi prije mu je trebalo duze i pojavljivose bjeli ekran![]()
evo jos jedno pitanje, imam instaliran Notepad na mobu (V550), dal je moguce tekst sa kompa preko kabela prebacit na mob i gledat ga u notepadu?
Nisam probao jos, budem to danas, bas me zanima, dobro bi mi doslo.
@MadManBD: Ako uspiješ, javi. I mene jako zanima takva aplikacija (postaj link negdje?).
@Gruntovčan: mogao bi biti i onaj funlights.pat file, iako isključiš i ringlights i ervent lights. Probaj, ako si ga mijenjao, vratit originalni.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pokusao sam ali ne moze, samo mozes pisat na mobu, nikako importat sa kompa.
Evo link:
http://www.balkan-division.com/downl...50/Notepad.rar
evo jos jedno pitanje , vise kao neki bag
dansa idem ja snimat spot od Global Deeyajsai ona ksnimam , imam 82 posto free speacea , i lik sniam snima i nakon 28 sekundi , sam se prekine , i kaze ono please wait i onda nakon bekok vremena mi da opciju save.
dakle , prije snimanja je bilo 82 posto free spacea.sad nakon snimljenog filmica , koji je sam prekinuo , velikog 479 kb , ima 88 posto jos!!!!
zakaj ne zeli vise snimat??
EDIT : ev osad sam sam iso radit novi filmic , i oce!!!
dakle stari je sam prekinuo , ali novi oce!
i sad imam 93 post ofree spavcea
a sam si odgovorio na pitanje zna se dogodit da jednostavno nece kaze nema memorije a ono memorije ko u prici...BUGIzvorno postao Gruntovčan
bas bezveze...moram imat 3 megabajta da bi gospodine se udostojio normalno snimat
a kad ima malo RAMa pa koristi ovu memoriju za buffer, u tome je problem... kad dođeš ispod 2Mb free memorije onda nastaju problemi, iznad je OK. čuj, to je tako i to ne možemo spriječit, to je već HW prirodeIzvorno postao Gruntovčan
ma zivcira me ...
prekinut cu s njim.
ajmo dalje s pitanjima:lista bluetooth uredaja s kojima sam bio spojen,tzv device history.
jel se moze nekak extendan?naime,stane jedno 15 uredaja,kad se ocu spojit sa nekim drugim , kaze mi da je bloototh list full i onda moram stalno ic na scan for devices...
help?
da znam zbrisat i sam uredaj po uredaj
a to je fora kao i sa alarmima i sl dogadjajima jednostavno ne neki kreten stavio brojacano ogranicenje i to je to..e kad bi uspeli editirat flash rijesili bi se i toga...(sumljam da je u nekom seemu)..ostaje ti jedino ta fora zbrisat one koje manje koristisIzvorno postao Gruntovčan
koji je trenutno najnoviji flex a koji flash za v550 / e550?
Ajmo jedno trik pitanje. Danas sam seigrao s bluetooth slušalicama . Uglavnom, zašto na slušalicama mogu slušat Samo melodije u amr formatu, a mp3 i midi ne?
Sa uključenim slušalicama sam išao preslušavat zvukove na mobu. Uglanom, ak je zvuk bio u midi ili mp3 mobitel je pokazivao da svira, al nigdje se ništa nije čulo, al kad sam preslušavao slušat zvukove u amr formatu, poštao ih je na slušalici.
Jel se može kak riješit da to rade svi formati preko bluetootha?
Inače, riječ je o E550@V620. Isprobano i na neflesfanoj E550 s istim rezultatom.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
ne znam, to se i meni događa, mozda jednostavno ne ide u tim formatima, a dok slusam na ovim obicnim slusalicama, sve se normalno cuje
Bookmarks