Evo jos nekoliko caka koje nisam skuzija kako podesit, a nisu mi nesto extra napete, al eto kad sam ga ovoliko sredija nek bude i to
-moze li se iskljucit glasnoca vanjskih tipki - one za minjanje stila zvonjave a da ne izgubim tonove obavijesti kad imam propusteni poziv i poruku, odnosno kad smanjim system volume u gain tablu to mi napravi, postoji li opcija da mi vanjske sute a obavijesti imam ?
-mogu li se sakrit ostali profili osim vibr i zvono i vibra ? jer ta 2 samo i koristim, i ovako kad saltam dok dodjem od jednog do drugog moram 6 puta pritiskat,ovako bi mora samo jednom
-kako postavit tehno skin pokazivac menija na sredinu kao u svim ostalim normalnim skinovima (bas techno ja koristim), ne da stoji gore lijevo kad se pritisne tipka menija
-mogu li se maknit oni odabiri za spajanje na vodafone kad udjem u slike, u animacije, ma di god da udjem stalno vodafone, znaci bilo bi pozeljno kad bi ja moga uc u slike a da mi nisu prve dvije ikone Slike i Melodije&Slike koje me obe spajaju na net (sta ne koristim niti namjeravam)
-kako fajlove od diktafona prebacit na komp ??? to uopce nisam skuzija... valjda ih vidim sa p2k samo uopce ne znam koje su ekstenzije ni di su ??? ili se to uopce ne moze ??
-moze li se nekako natirat mob da kad reproduciram snimke diktafona koristim speakerfone
-jos jedno estetsko/higijensko pitanje - koliko je po vama pametno drzat ringtone volume na 2 i u mobu jacina na maks. stvarno ne bi tija da mi zvucnik izgori a tija bi dobit maksimum glasnocu zvonjave, znaci kad drzim maks na mobu i ring volume u gain_table na 3 vec mi se cini lagano da sumi, ovako mi se cini skroz ok. misljenja?
eto ga

ako budem ima jos kakvih slicnih usputnih pitanja postat cu u ovaj thread, zato bi bilo dobro da ga ne zatvarate ...
love you all!
Bookmarks