ima ti o tome podosta price na forumu...morat ces detaljno to proucit i neces imat problema sa time...javi se sa konkretnim pitanjima...Izvorno postao leoo
![]()
Molio bi da mi netko, budući da nemam pojma o tome, korak po korak objasni kako da na motoroli v3 izbrišem sve nepotrebne fileove i kako da omogučim video capturing jer sam čito da se to može ali upute su bile za mene prekomplicirane... Kao što sam reko o tome nemam pojma i zato molim korak po korak....
Unaprijed hvala!
ima ti o tome podosta price na forumu...morat ces detaljno to proucit i neces imat problema sa time...javi se sa konkretnim pitanjima...Izvorno postao leoo
![]()
sta ti nejasno pitas ja naucio vecinu za manje od mjesec dana je da sam mal sheba nest al....
idi ovdje
Zadnji uredio Inovator : 02-04-2006 u 00:15
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
eo pitanje za bluedevila
ovaj soft za V3 s tvoje stranice :
R374_G_0E.42.10R_reflash_mlp_DC
Reflash
Ne mijenja jezik, ali ima originalne Moto DRM ikone
jel se dobiva nest s tim najnovijim softom ili....da ga stavim!!!
imam sada 08R
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
moram potpisati maRxium-a jel je baš pogodio link!
Odi malo zaviri u Motorola Superthread (sticky) i većina stvari je tamo! Neka te ne bune vrsta mobitela, jer je postupak isti, samo je druga verzija softa...
Poštovanje
Hvala puno site je odličan (blue devil svaka čast), ali meni treba reći što to sve točno znači i što dobivam ovim upgradeovima
1. MonsterPack (što znači flex + firm (flash) + language pack)
2. Reflash (samo firmware)
3. Reflash (samo flex)
4. Reflash (samo language-pack)
5. Flex
(ovo je iz blue devilovog Beginner´s v3 guide)
i ako može neki link za skinut sve te programe i neki monster pack, jer koliko vidim to je najjednostavnije rješenje.......
odi na bluedevilovu stranicu!
Još uvijek mi niko nije objasnio što točno koje prednosti davaIzvorno postao leoo
Možda ti ne treba monsterpack? Recimo, treba ti samo HR jezik - zašto bi morao "gaziti" cijeli telefon i ponovno sve vraćati iz backupa? Kad je dovoljno staviti LP-reflash i riješiti stvar?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
može neki link ali ja bi rađe samo engleski nekidan sam vratio i bolje je tako nego neki debilni hrvatski izrazi...
dakle odakle da skinem samo engleski.........
Opet imas na BlueDevil_oj starnici samo eng-hrv, skini to pa onda SHXCoDec obrises a i ne moras hrvatski, onda RSD_om ili MultiFlashFlex_om opalis samo LP i to je to.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
znam da dižem jako staru temu ali trebam link za tu blue devilovu stranicu na kojoj je kako vidim objašnjeno sve kaj me zanima o moddingu v3.
link u drugom postu neradi...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Mislim da je bila www.bluedevil.com.hr, ali je i to mrtvo.
Pa napiši što te konkretno zanima, više manje imaš sve ovdije.
stranica je off.. tj, srušena je
trebam neki tutorial kako korak po korak stavit novi flash na v3, kako omogučiti video streming i kako dodati onih extra 10MB memorije.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Flash:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=602728#post602728
Jedan MP:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=669409&postcount=24
Ja sam imao ovaj MP na v3 i bo sam zadovoljan.
Malo pogledaj motorola superthread.
Ako hočeš još MP-ova registriraj se na www.modmymoto.com
HVALA!!
edit: flasho sam ga. fora je skin kaj ima. dobio sam snimanje i sve kaj sam htio...![]()
Zadnji uredio Winamp : 15-12-2007 u 14:44
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks