= Citat = Izvorno postao jdabic1
2) nesto nisi dobro napravio...treba na nekoliko mjesta promijenit neka slova (mislim da je i e u a )
U V seriji se taj file nalazi u rootu od a, kod mene na e1000 je u a\mobile\system. Sad, postoje 2 filea slicna: mma_ucp i mma_dcp. U nekom threadu, sad se ne mogu sjetiti gdje, procitao sam da je potrebno na pocetku mma_ucp promijeniti dva slova - kod EMessage i EBrowser prva slova promijeniti u A. To sam napravio, restartao telefon i primijenio drugu temu, ali ne... Opet isto - rupa na mjestu prokletog Vodafone Livea!
Poslije sam i mma_dcp promijenio na isti nacin pa sam dobio neke nebuloze (lijevi soft key mi je postao "osobno" umjesto "poruke", a desna "rupa" je vodila u neki deseti meni, dok sredisnja meni tipka nije radila uopce).
Poslije sam sve vratio na staro...

6) jel imas predvidjeno mjesto za njega u mma_filu??? to treba obratit paznju..moze biti ukljucen ali moras ga predvidjet u mma filu
Uff... nemam pojma kako saznati je li u mma fileu, bojim se da opet ne dobijem neke nebuloze ako napamet prckam
8) kako ne bi bilo moguce
Rekao mi neki unlocker da to nije moguce, valjda se ne usudjuje.
9) neces nista unistit samo nemoj odmah na mak jaciju..polako jedan po jedan . Ak ti ovo na telefonu znaci zvucnik zvona telefona onda je odgovor da!
Zapravo, nisam mislio na (stereo) zvucnike nego na zvucnik u slusalici iza motorlinog znaka (earpiece) u samom aparatu, dakle, ne na one slusalice za mp3 koje se ukopcaju ili na zvucnike za zvono. Nekako mi je zvuk drugoga kad pricam tih.