Evo, rijesio sam sljedece:

3) - postoji jednostavna caka u P2K Commanderu - treba otvoriti prikaz sadrzaja mobitela u lijevom i desnom stupcu programa istodobno, zatim u jednom obrisati sadrzaj foldera sa skinom kojeg treba obrisati (ako nema foldera, treba ga napraviti s istim imenom kao sto je prikazan u mobitelu pod "Skins"), a u drugom stupcu obrisati sam folder skina i refreshati.

4) - skinuo sam s getjar-a neke igre (e1000 compatible) koje su proradile (neke ipak nisu, iako bi trebale), ali bitno je da sam dokazao da rade (do tad niti jednu nisam uspio pokrenuti)

5) - @DavorP - hvala na sugestiji, pronasao sam nakon proucavanja mogucnost pravljenja listi (ipak se prvi put susrecem sa Synergy platformom)

Nisam nasao rjesenja za:

1) - bit ce da je vodafone startup animacija dobro skrivena jer je nema u rootu, a P2K Advanced Editor sam skinuo, ali nisam probao (cini mi se da i on mijenja samo taj gif u rootu, a kojeg nema...)

2) - nasao sam upute za modifikaciju mma_ucp filea za Motorola Vxxx seriju, backupirao original i probao navedeno, ali nista nisam napravio, mislim da se kod restarta 2 vrijednosti koje sam mijenjao u tom fileu ponovno vrate na staro.

6) - ovo ne kuzim, u P2K Tools-u (i u ostalim programima koji to mogu ocitati), stoji da mi je Motomixer aktiviran. Njega, medjutim, nema nigdje.

Imam jos par pitanja, ako netko zna:

7) - je li moguce delivery reports ukljuciti za stalno ?

8) - je li moguce dekodirani/unlockani mobitel ponovno kodirati/zalockati na staro ?

9) - moze li se u P2K Tools pojacati zvuk u slusalici (na telefonu, ne bas u slusalici) ? Vidim da postoji Volume u programu, ali ga se ne usudjujem cackati kao i mnoge opcije u tom programu, da nesto ne unistim...

10) - postoji li neka postavka u P2K Advanced Tools ili slicnom programu putem koje se moze skratiti ona pauza od 3 sekunde kod tipkanja poruka ? Da pojasnim, pritisnem tipku 6 i dobijem "m", ukoliko zelim iza toga slovo "n", moram pricekati 3 sekunde ili pomaci joystick udesno (sto mi dodje na isto).

Hvala jdabic1u i DavoruP na pomoci !