Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 63
    Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E1000 set pitanja i odgovora

E1000 je zakljucana na Vip mrezu i brandirana.

1) Uploadao sam neke skinove pomocu P2k Commandera. Gdje treba staviti wallpaper sliku, u a\mobile\picture ? Gdje treba staviti startup sliku (negdje sam procitao u root od a, ali to ne radi...) ?

2) Kako da promijenim "vodafone live" desnu tipku sa skinom, skin promijeni sve elemente prikaza, ali na mjestu desne tipke ostane prazno bijelo polje ?

3) Skinove sam obrisao pomocu P2k Commandera, ali oni se i dalje pojavljuju u popisu skinova na telefonu (probao sam i master reset, ali ne pomaze). Kako da ih maknem iz popisa ? Postoji li neki drugi nacin za resetiranje na pocetne postavke ?

4) Instalirao sam i neke java igre pomocu Midwaya, medjutim, koju god da pokrenem (a probao sam 10-ak), odmah pri pokretanju dobijem "Greska u aplikaciji" ili nesto slicno. Je li to do Vodafonovog softvera ?

5) Postoji li nacin da u mp3 playeru iskljucim ring tonove s popisa pjesama i ostavim samo mp3-ice koje sam prebacio na karticu ?

6) Gdje se nalazi aplikacija Motomixer ? U mom je telefonu nema...

Hvala svima na pomoci!

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NGager
    E1000 je zakljucana na Vip mrezu i brandirana.

1) Uploadao sam neke skinove pomocu P2k Commandera. Gdje treba staviti wallpaper sliku, u a\mobile\picture ? Gdje treba staviti startup sliku (negdje sam procitao u root od a, ali to ne radi...) ?

2) Kako da promijenim "vodafone live" desnu tipku sa skinom, skin promijeni sve elemente prikaza, ali na mjestu desne tipke ostane prazno bijelo polje ?

3) Skinove sam obrisao pomocu P2k Commandera, ali oni se i dalje pojavljuju u popisu skinova na telefonu (probao sam i master reset, ali ne pomaze). Kako da ih maknem iz popisa ? Postoji li neki drugi nacin za resetiranje na pocetne postavke ?

4) Instalirao sam i neke java igre pomocu Midwaya, medjutim, koju god da pokrenem (a probao sam 10-ak), odmah pri pokretanju dobijem "Greska u aplikaciji" ili nesto slicno. Je li to do Vodafonovog softvera ?

5) Postoji li nacin da u mp3 playeru iskljucim ring tonove s popisa pjesama i ostavim samo mp3-ice koje sam prebacio na karticu ?

6) Gdje se nalazi aplikacija Motomixer ? U mom je telefonu nema...

Hvala svima na pomoci!
    1) probaj pomocu p2k advanced editora (neznam jel podrzava taj mob al probaj) pomocu njega se to jako jednostavno rijesava

2) moras modificirat i mma filove..pretrazi forum po tome pitanju

3) tako nece upalit...imas srece sto si nisi napravio probleme...skinovi su osjetljive stvari pa opet pretrazi forum. Brisanje sa popisa pokusaj izvest pomocu delete flexa.

4) jel su te igrice ispravne?? jer rade u simulatoru?? mozda ne odgovaraju za taj mob...

5) blage nemam

6) ak je nema ukljuci je u seemu 0032

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Mpx200;v360;E1000;V3
    Operater
    Vip,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5.mozes napraviti playlistu samo s mp3-icama pa ubacis samo nju u player....

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, rijesio sam sljedece:

3) - postoji jednostavna caka u P2K Commanderu - treba otvoriti prikaz sadrzaja mobitela u lijevom i desnom stupcu programa istodobno, zatim u jednom obrisati sadrzaj foldera sa skinom kojeg treba obrisati (ako nema foldera, treba ga napraviti s istim imenom kao sto je prikazan u mobitelu pod "Skins"), a u drugom stupcu obrisati sam folder skina i refreshati.

4) - skinuo sam s getjar-a neke igre (e1000 compatible) koje su proradile (neke ipak nisu, iako bi trebale), ali bitno je da sam dokazao da rade (do tad niti jednu nisam uspio pokrenuti)

5) - @DavorP - hvala na sugestiji, pronasao sam nakon proucavanja mogucnost pravljenja listi (ipak se prvi put susrecem sa Synergy platformom)

Nisam nasao rjesenja za:

1) - bit ce da je vodafone startup animacija dobro skrivena jer je nema u rootu, a P2K Advanced Editor sam skinuo, ali nisam probao (cini mi se da i on mijenja samo taj gif u rootu, a kojeg nema...)

2) - nasao sam upute za modifikaciju mma_ucp filea za Motorola Vxxx seriju, backupirao original i probao navedeno, ali nista nisam napravio, mislim da se kod restarta 2 vrijednosti koje sam mijenjao u tom fileu ponovno vrate na staro.

6) - ovo ne kuzim, u P2K Tools-u (i u ostalim programima koji to mogu ocitati), stoji da mi je Motomixer aktiviran. Njega, medjutim, nema nigdje.

Imam jos par pitanja, ako netko zna:

7) - je li moguce delivery reports ukljuciti za stalno ?

8) - je li moguce dekodirani/unlockani mobitel ponovno kodirati/zalockati na staro ?

9) - moze li se u P2K Tools pojacati zvuk u slusalici (na telefonu, ne bas u slusalici) ? Vidim da postoji Volume u programu, ali ga se ne usudjujem cackati kao i mnoge opcije u tom programu, da nesto ne unistim...

10) - postoji li neka postavka u P2K Advanced Tools ili slicnom programu putem koje se moze skratiti ona pauza od 3 sekunde kod tipkanja poruka ? Da pojasnim, pritisnem tipku 6 i dobijem "m", ukoliko zelim iza toga slovo "n", moram pricekati 3 sekunde ili pomaci joystick udesno (sto mi dodje na isto).

Hvala jdabic1u i DavoruP na pomoci !

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Mpx200;v360;E1000;V3
    Operater
    Vip,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7)niuje Moguce Vec Da Te Pita Pri Svakom Slanju,tako Je Barem Na V360,v3....

8.)moje Misljenje Je Da Se Nemoze(ako Mislis Otkljucati I Zakljucati Za Druge Mreze)al To Ce Ti Bolje Reci Inovator Il Netko Ko Se Bavi Time...

9.)mozes Pojacati Jacinu Mikrofona(ak Si Vidio Da Ima Fail Za Download Za Pojacanje Zvuka,meni Se Pojacao I Mikrofon U Slusalici A I Zvucnik Telefona...sto Nisam Vidio Da Su Rekli Da Je Za Oboje...)pa Neznam Jesam Li Ja To Sta Naprckao Pa Je Tako Ili To Stvarno Radi Za Oboje...

10.)za To Neznam,meni Ne Smeta,ja Uvijek Pomaknem Joystick Udesno

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, rijesio sam sljedece:

2) - nasao sam upute za modifikaciju mma_ucp filea za Motorola Vxxx seriju, backupirao original i probao navedeno, ali nista nisam napravio, mislim da se kod restarta 2 vrijednosti koje sam mijenjao u tom fileu ponovno vrate na staro.

6) - ovo ne kuzim, u P2K Tools-u (i u ostalim programima koji to mogu ocitati), stoji da mi je Motomixer aktiviran. Njega, medjutim, nema nigdje.

Imam jos par pitanja, ako netko zna:

7) - je li moguce delivery reports ukljuciti za stalno ?

8) - je li moguce dekodirani/unlockani mobitel ponovno kodirati/zalockati na staro ?

9) - moze li se u P2K Tools pojacati zvuk u slusalici (na telefonu, ne bas u slusalici) ? Vidim da postoji Volume u programu, ali ga se ne usudjujem cackati kao i mnoge opcije u tom programu, da nesto ne unistim...

10) - postoji li neka postavka u P2K Advanced Tools ili slicnom programu putem koje se moze skratiti ona pauza od 3 sekunde kod tipkanja poruka ? Da pojasnim, pritisnem tipku 6 i dobijem "m", ukoliko zelim iza toga slovo "n", moram pricekati 3 sekunde ili pomaci joystick udesno (sto mi dodje na isto).

Hvala jdabic1u i DavoruP na pomoci !
    2) nesto nisi dobro napravio...treba na nekoliko mjesta promijenit neka slova (mislim da je i e u a )
    6) jel imas predvidjeno mjesto za njega u mma_filu??? to treba obratit paznju..moze biti ukljucen ali moras ga predvidjet u mma filu
    8) kako ne bi bilo moguce
    9) neces nista unistit samo nemoj odmah na mak jaciju..polako jedan po jedan . Ak ti ovo na telefonu znaci zvucnik zvona telefona onda je odgovor da!
    10) ne vjerujem u postaojanje toga to je regulirano u flashu!!!

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DavorP
    7)niuje Moguce Vec Da Te Pita Pri Svakom Slanju,tako Je Barem Na V360,v3....
    To da me pita pri svakom slanju nisam nasao u opcijama. Kad u opcijama stavim da prima izvjesce, to vrijedi samo za tu poruku, nakon toga se resetira na defalutno "ne"...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    2) nesto nisi dobro napravio...treba na nekoliko mjesta promijenit neka slova (mislim da je i e u a )
    U V seriji se taj file nalazi u rootu od a, kod mene na e1000 je u a\mobile\system. Sad, postoje 2 filea slicna: mma_ucp i mma_dcp. U nekom threadu, sad se ne mogu sjetiti gdje, procitao sam da je potrebno na pocetku mma_ucp promijeniti dva slova - kod EMessage i EBrowser prva slova promijeniti u A. To sam napravio, restartao telefon i primijenio drugu temu, ali ne... Opet isto - rupa na mjestu prokletog Vodafone Livea!
    Poslije sam i mma_dcp promijenio na isti nacin pa sam dobio neke nebuloze (lijevi soft key mi je postao "osobno" umjesto "poruke", a desna "rupa" je vodila u neki deseti meni, dok sredisnja meni tipka nije radila uopce).
    Poslije sam sve vratio na staro...

6) jel imas predvidjeno mjesto za njega u mma_filu??? to treba obratit paznju..moze biti ukljucen ali moras ga predvidjet u mma filu
    Uff... nemam pojma kako saznati je li u mma fileu, bojim se da opet ne dobijem neke nebuloze ako napamet prckam
    8) kako ne bi bilo moguce
    Rekao mi neki unlocker da to nije moguce, valjda se ne usudjuje.
    9) neces nista unistit samo nemoj odmah na mak jaciju..polako jedan po jedan . Ak ti ovo na telefonu znaci zvucnik zvona telefona onda je odgovor da!
    Zapravo, nisam mislio na (stereo) zvucnike nego na zvucnik u slusalici iza motorlinog znaka (earpiece) u samom aparatu, dakle, ne na one slusalice za mp3 koje se ukopcaju ili na zvucnike za zvono. Nekako mi je zvuk drugoga kad pricam tih.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U V seriji se taj file nalazi u rootu od a, kod mene na e1000 je u a\mobile\system. Sad, postoje 2 filea slicna: mma_ucp i mma_dcp. U nekom threadu, sad se ne mogu sjetiti gdje, procitao sam da je potrebno na pocetku mma_ucp promijeniti dva slova - kod EMessage i EBrowser prva slova promijeniti u A. To sam napravio, restartao telefon i primijenio drugu temu, ali ne... Opet isto - rupa na mjestu prokletog Vodafone Livea!
    Poslije sam i mma_dcp promijenio na isti nacin pa sam dobio neke nebuloze (lijevi soft key mi je postao "osobno" umjesto "poruke", a desna "rupa" je vodila u neki deseti meni, dok sredisnja meni tipka nije radila uopce).
    Poslije sam sve vratio na staro...

Uff... nemam pojma kako saznati je li u mma fileu, bojim se da opet ne dobijem neke nebuloze ako napamet prckam
    Rekao mi neki unlocker da to nije moguce, valjda se ne usudjuje.
    Zapravo, nisam mislio na (stereo) zvucnike nego na zvucnik u slusalici iza motorlinog znaka (earpiece) u samom aparatu, dakle, ne na one slusalice za mp3 koje se ukopcaju ili na zvucnike za zvono. Nekako mi je zvuk drugoga kad pricam tih.
    mma_ucp i mma_dcp failovi su ti isti...tako da prepravis jedan i kopiras ga te promijenis ime...
    sto se tice otkodiravanja ipak mislim da taj unlocker nije u pravu...javit ce se kolega Inovator koji se time bavi pa ce potvrdit iz prve ruke...
    posalji meni na jdabic1@vip.hr taj mma file pa cu ti ja pogledat ak ne danas onda sutra
    jebat ga sad sam se za zvucnik vec uzgubio sta je bilo osnovno pitanje takodje se i on da pojacat u gain table...(vjerujem da ga ovaj mob ima)..valjda sam sve odgovorio..

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Program po imenu motokit riješava ponovno sve vaše probleme...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

naravno da je moguće...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.873, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gain table ne možete pojačavati niti s jednim programom, jer ga nema...
    Start up i shut down riješi s flex editorom, nikako ne s Motokitom.
    A ovdje ti je link s seemom 0032 i mma_ucp te dcp, pa s njima pokušaj riješiti stvari...
    Link
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E1000 - Q

Vidim da sad MOTO E1000, se može nabaviti po povoljnoj cijeni u VIP-u, pa imam par pitanja vezanih uz njega.

1. Da li se mogu zumirati slike. Slike uslikane sa kamerom i slike koje su brebačene sa drugogo moba ili kompa?

2. Da li ima ograničenje za poruke, tj koliko ih se može spremiti na mob??

3. Čitao sam, ali me zanima, koliko vam dugo drži baterija??? Bez slušanja mp3-ca

4. Da li se svakom kontaku može dodati posebna melodija zvona????

Hvala svima na odgovorima...
    Samo još jedno: BI li preporučili Moto E1000, i zašto?

Pozdrav...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baci oko na ovo

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma to sam pročitao... Ali nema odgovora na moja pitanja, osim na 3. (trajanje baterije)... Bio bih zahvalan kad bi mi korisnici ove motorole odgovorili na pitanja...

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ićo
    Ma to sam pročitao... Ali nema odgovora na moja pitanja, osim na 3. (trajanje baterije)... Bio bih zahvalan kad bi mi korisnici ove motorole odgovorili na pitanja...
    2. 100 poruka ti stane na mob

4. to je vrlo spetljano na motoroli, ali uvjetno rečeno, možeš.
    pogledaj na forumu, pisali smo o tome

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala Inovator... Još samo kad bi netko odgovorio na 1. pitanje...

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ićo
    Hvala Inovator... Još samo kad bi netko odgovorio na 1. pitanje...
    ne mogu ............

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala vam svima na odgovorima!

Citam forume o moddanju, flashanju, unlockanju i oci mi ispadose, a u glavi milion pitanja i nepoznanica... dakle, opca pomutnja.
    Mislim da cu ipak nositi e1000 na unlock i flashanje kod nekog unlockera za 100 kn i bataliti garanciju (strah me jedino hardverskim problema, npr. koliko se cesto dogadja da joystick na e1000 rikne?)
    Imam jos jedno pitanje: koja je najbolja kombinacija do sad poznata (najstabilnija, neproblematicna, najbrza, najvise mogucnosti...) flasha i flexa s
    hrvatskim menijem (postoji li koja s hrvatskim iTAP-om?) za motorolu e1000? Nadam se da nisam postavio glupo pitanje...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne mogu ............
    Pa za cega onda sluzi opcija Zoom u Pictures Menu-ju?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R26LD_U_83.39.15I_LP002F

Link imaš pod Molbe/zahtjevi za filove...
    Ne, ne postoji verzija s hrvatskim iTAP-om...
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 mogu
    2 nema (ako ima, to se s kablom riješi!!)
    3 oko 3 dana
    4 može

Ja bi ti mogao preporučiti E1000 zbog dizajna, funkcionalonsti, brzine softa, kamere i + 3G. dobar izbor!!

Hvala vam svima na odgovorima!

Citam forume o moddanju, flashanju, unlockanju i oci mi ispadose, a u glavi milion pitanja i nepoznanica... dakle, opca pomutnja.
    Mislim da cu ipak nositi e1000 na unlock i flashanje kod nekog unlockera za 100 kn i bataliti garanciju (strah me jedino hardverskim problema, npr. koliko se cesto dogadja da joystick na e1000 rikne?)
    Imam jos jedno pitanje: koja je najbolja kombinacija do sad poznata (najstabilnija, neproblematicna, najbrza, najvise mogucnosti...) flasha i flexa s
    hrvatskim menijem (postoji li koja s hrvatskim iTAP-om?) za motorolu e1000? Nadam se da nisam postavio glupo pitanje...
    joystick? mala... ovisi kako ga tretiraš! Ako si normalan prema njemu, i ne siliš ga, nećeš imati problema!
    Zadnji uredio Inovator : 02-04-2006 u 18:11

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JA_SAM
    Pa za cega onda sluzi opcija Zoom u Pictures Menu-ju?
    kod uslikane slike na e1000 nema povecanja bar na vodafone softu

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Može netko isprobati/reći koliko traje baterija kad se drži na gsmu?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    Može netko isprobati/reći koliko traje baterija kad se drži na gsmu?
    lol, pa čitaj malo postove! post #22, pod 3.... znači oko 3 dana!!

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Motorola E1000 ili MPx220 ?
    By FlowBlow in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 07-04-2006, 22:06
  2. Moto E1000 vs. E1120 vs. SE S700 & D500
    By johnny english in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 15-11-2005, 12:25
  3. Odgovora: 24