Forumaš zvan fabi...Izvorno postao mania
Forumaš zvan fabi...Izvorno postao mania
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Ja sam je gledao prije neki dan u dućanu. Crna. Nakon 10min buljenja, mob mi se počeo sviđati. Štoviše, sličio mi je na nekakav hebeni poslovnjak.
Sad, jedino je pitanje manjak aplikacija za Simb. 9.1. Jer, ovako još uvijek ta nova serija Nokija nudi slično kao i "dummy" Nokije.
Kažem još jednom, izgledom može proći.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hihihi,Izvorno postao Mobyy
![]()
hahaa
Zar tako samog sebe ubjeđivati da je neki mob lijep?![]()
Ma znate šta, mene uopšte ne brine tej nedostatak aplikacija. Pa na mobilnom imam skoro sve što mi treba, osim možda igrica. Što nemam a treba mi, ja sam si našao i radi mi.
SKR. je SKR. za SKR.
mania, dobar izbor ako si se odlučila za 3250. 30-ka ima očajan ekran![]()
da, ekran malo zaostaje al sve ostalo je perfektno zaista..
da kupujem novi mob ali nista dok ovaj ne prodam i ne nadem oke ponudu za 3250..
dakle, prodajem 3230 i kupujem 3250..![]()
Ekrani 3230 i 3250 imaju istu rezoluciju (176*208), a razlika u bojama (65k i 256k) je neprimjetna (imao sam 6630 i 6680, pa znam). Dakle, ekrani su jednako losi.Izvorno postao points
Testis unnus, testis nullus!
marko6630, nije tačno. Znam da je rezolucija ista (i uopšte prevaziđena za današnje pojmove), ali je i sama kvaliteta ekrana 3230 dosta lošija od recimo 6630 (upoređivao sam). Ipak je 3 "fun" serija, a 6 je za poslovnjake.
Nego, nakon što sam sinoć opširno testirao drugov 3250, još jednom ga toplo preporučujem. Okretanje donjeg dijela ostavlja žestok wow efekt![]()
Nije mi namjera prepucavati se sa tobom. Brat mi je imao 3230, ja sam imao 6630 i 6680, i znam o čemu govorim.Izvorno postao points
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks