= Citat = Izvorno postao Mobyy
E, čovječe, kad to čujem iz tvojih usta, fakat ne znam što raditi.
Sorry for bad news al’ stvari tako stoje, mislim da je Nokia ponajvise kriva u cijeloj prici, trebala je davno, davno krenuti sa upoznavanjem developera i olaksavanjem cijelog procesa, ovako….

Poveselio si me s n91 koja bi trebala izići napokon za 4 dana, jer čekam n80.
Da, konacno rekao bih, ovo se razvuklo vise od St. Barbare, prava trakavica nedvojbeno, s druge strane N80 je dobar mob i kupi prasinu vec neko vrime posve spreman za iporuku a sve zbog N91, jedina stvar koja me smeta kod N80desetke je baterija, ista onaj jad koji se nalazi u devedesetki i skojim se borim svakodnevnu, uglavnom bezuspijesno.

Aj’ mogu razumjeti da su nesto takvo morali stavit u N80 al kad je rijeco N90 tu nema isprike, pa ovaj mob ima dovoljno mjesta za olovni akomulator!!!!

Ali, kao što kažeš, koji će mi n80 ako se njena funkcionalnost svodi na Nokije s40 i to recimo 1st edition.
Da, bas to i rekoh, u nekim segmentima cak i gore, naime opce je poznagto da se neke default funkcije iz S40 platforme na S60 mobovim mogu dobiti samo uz pomoc 3rd party aplikacija…

Kažem 3250 već sad plaća danak, a po tvojim riječima to će činiti i ostale Njoke.
Slazem se, zalim ljude koji su se zaletili, ma samo pokusaj zamislit mob bez 3rd party file manager?! No way…

Jer upravo je crackirani i free program bio u svim Nokijama, ne znam da je netko išao kupovati te aplikacije...
Oko ovog bi se dalo raspravljati, ne govorim da sam ja svetac, i sam koristim i “dilam” crackirane aplikacije uokolo al isto tako tu i tamo platim po koju aplikaciju a cinio bi to i cesce da ne mijenjam mobitel tako cesto pa mi sve to sto sam kupio ode u vjetar.

No nije poenta u tome vec u cinjenici da mnogi developeri zbog rastuce warez scene napustaju s60 platformu jer to nasim rijecnikom receno jednostavno nema kruva, nitko vise nista ne kupuje. Ovo ne govorimm tek tako, suradjujem s vecinom ozbiljnijih developera i ovo su nazalost informacije iz prve ruke..

Ispravite me ako grijesim al jedan lagani slowdown je i vise nego ociti, ne govorim pri tom o kojekakvim palikacijama koje se pojavljaju svakodnevno vec o dobrim i korisnim aplikacijama bez kojih nemozemo!?

Opet pametujem Sorry

Samo zelim reci da nebi bilo lose tu i tamo kupit pokoju aplikaciju, barem onu koju zasita cijenite i koristite, naravno ovo vazi samo za one koji si to mogu priustit jer znam u kakvim *ovnima manje vise svi zivimo…

Eto, toliko od mene…

Sorry na poduzem postu i sorry ak’ ima pokoja greskica, jednim okom sam na utakmnici a drugim na forumu

teo