meni se baterija ne čini,kao nedostatak....dulje mi drži nego v3x...a non stop prčkam po njemu...a kažem kamera nakon prčkanja i podešavanja nekih,sasvim ok ispada
meni se baterija ne čini,kao nedostatak....dulje mi drži nego v3x...a non stop prčkam po njemu...a kažem kamera nakon prčkanja i podešavanja nekih,sasvim ok ispada
e pa prčkam i ja po njemu po cijele dane baterija traje nekih 1 dan i malje, kad ne kopam toliko po njemu onda dan i pol ali uglavom na fasku moram pokazat neke nove filmice frendovima i tako onda pojede bateriju samo tako, a nedaj bog da mu jos i java funkcionira kako treba nikako nemogu instalirat V-Rally3Da ove igre za gameboy su zivo smeče drugo misam nista probo...
Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero
probaj na http://surrealnetworks.com/ ili preko njih se spoji na neku drugu stranicu , mislim da sam tamo našao .... e da vas jš pitam , koliko vam se motorola punila , meni i 4 sata pa i više
Bookmarks