Nebi rekao da se to moze...na v360...
Imam motorolu V360v koju sam modificirao zahvaljujuci vasim savjetima i stvarno je sad super,za razliku od onog vodafone sranja na pocetku.
Negdje sam na webu procitao da kao postoji neka java aplikacija za mobitele, koja omogucava slusanje radija pomocu GPRS-a.
Uglavnom, zanima me da li tko zna mozda za tak nesto, ili ima mozda kakav software sa kojim bi mogao slusati radio na V360, posto ona nema to ugradeno.
Nebi rekao da se to moze...na v360...
aaaaaa jel se recimo može na E1000???Izvorno postao DavorP
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pa preko GPRS-a se moze, al ce trositi pare ko ludo.....
A ovako da je ugrađeno, tesko, jer nemaju hardwareski ugrađeno....
Jedni sto je vec bila prica sa jednom v525 koja je izvanserijska proizvodnja, pa je imala radio...![]()
Postoji za motorolu slusalice koje tamo di je đek imaju tuner kojim se upravlja iz mobitela i koje su se spajele na onaj siroki utor dolje. Doduse to je bilo za motorolu triplets serije. Za ove danasnje serije koje imaju usb neznam dal ima.....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
radi se o streamingu preko neta. Ako postoji onda postoji eventualno u vidu Java aplikacije. Na S60 telefonima je to uobičajena aplikacija koja perfektno radi i u odabiru imas oko 300tinjak radio stanica. Nisam dosada čuo da postoji nešto takvo kao Java aplikacija ali valja pokušati tražiti.
dobar grah daleko se čuje
Pa ja sam cuo da se preko GPRS-a moze slusat...
Al i da trosi pare ko ludo...
heh, sad...
a fakat ste vise dosadni sa tim trosenjem para ko ludo. Malo provjerite koliko tarifa prijenosa podataka postoji i koliko recimo streaminga mozete poslusati za 23,7 kuna. Trosi i moj auto ko lud ako mu probusim rezervoar ili nedam lovu da mi ga zakrpaju.
dobar grah daleko se čuje
Nema radija. Točka.
Postoje 2 opcije, however: prva je GPRS-radio, a druga je ono što je Zrino naveo u postu #5, a to su slušalice sa ugrađenim tunerom, koji se onda može kontrolirati preko Java aplikacije u mobu. Ali to je vanjski hardware, a ne ugrađeni u mob. Plus, koliko znam, ne da se prebacit na vanjski zvučnik, nego radi samo preko tih slušalica.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks