Poslao: zappan
ja se većinom potrudim izać prije težih ispita na neki dobar koncert ako ima koji, čisto zato kaj zadnju večer prije ispita i tak ništa novo neću naučit, tj. takvo nešto neće mi baš 'sjest', onda rađe ovak.. to što sam naučio pustim da se podsvjesno slegne uz fino opuštanje uz dobru mjuzu...
Saka čast! To meni doma starci stalno preporučaju... 'zadnji dan nemoj učiti, odi van, opusti se...', ali ne više jer sam im objasnio da je meni tih zadnjih par sati divljačkog bubanja i trpanja podataka u glavu baš ono najjače! A inače svaki dan učim skoro do jutra (evo 'večeras' sam išao spavati u 4:45 - već su ptićice pjevale i dale mi do znanja da nekaj ne štima sa mojim bioritmom... ) i u stvari najbolje mi je to noćno učenje kad nema telefona, buke, TV-a... Osim na dan pred ispit (ako je ispit rano u jutro), onda učim do 2:30 najkasnije.
No ovak od kad smo već debelo u ljetu, svako malo me uhvati neka ljetna brija pa si puštam mjuzu (lounging, clubbing, acid jazz, funky, house...) pa si razmišljam kako će mi biti na moru, kaj ću sve finoga kuhati curi, koju mjuzu ću natrpati u CD-changer u autu... ili uzmem gitaru i sviram si stare X-YU pjesme i podsjećam prošlih ljeta i pijanki uz gitaru...