pssst, nemoj otkrivati sve adute odmah na pocetku![]()
pssst, nemoj otkrivati sve adute odmah na pocetku![]()
a šta jozo prešo u rockere ili se samo nada babinom kurcu (istina, dugo nije viđen)Poslao: gog
ProbajBTW ide ti i Jozo ja mislim tamo, pa nek te on upozna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam samo da mi je kewl kaj superhiksi dolaze... nisam planirao ići dok nisam na 101 čuo reklamu da superhiksi sviraju, jedino su ih ful prerano stavili na ethno/roots/crossing border stage.. mogli su ih komotno na glavni stage stavit, oni su odlični... još kad bi i rade došao s njima da čujemo pravog narodnjaka malo (bio je u ksetu zadnji put s njima, genije je lik totalno)
javit ću se jozanu ak će bit tamo...
il sam se ja zajebao, mislio sam na morcheebu
Tako je, kojem sam vjerna.Poslao: " Player 4 ever "
moj covik ; mobyfanica ima 'momka'![]()
![]()
Svaka čast!pa si razmišljam kako će mi biti na moru, kaj ću sve finoga kuhati curi![]()
Znaci nista od slike?Moze i na mail
p.s. Meni ce cura kuhati, ma budem i ja njoj nek specijalitet priustio...![]()
Ništa od slike da, doduše imala sam prije, ali nakon pada Windowsa po n-ti put dojadilo mi...![]()
i di ste bili veceras?
Ja nigdjedoma sam ucio...
Kaj ti windowsi padaju od tvojih slika?Poslao: Mobyfan-ica
Ništa od slike da, doduše imala sam prije, ali nakon pada Windowsa po n-ti put dojadilo mi...![]()
Pa onda bi mogli i mi pasti! Šalji slike!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
He he to sam Bog zna zašto padaju...
Pozdravljam vas sve sada, čitamo se za par dana idem na more!![]()
Dobru zabavu i odmor ti želim!!!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks