ooo vidi coma im okruglih 2000 postova![]()
evo ti moj dar, izbroji koliko ima crnih tocki a koliko bjelih na slici
![]()
di izlazite sada po ljetu?
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Stara fora 35 bijelih (zatvorite jedno oko i buljite negdje uz kraj)...
Što se tiće izlazaka kad mi je u kući prevruče izađem van i obrnuto osim ako nema struje onda divljam pred HEP-om...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ljudi danas papaya,jel ide neko?
Ljeti zimi isti kafić, ljeti ima malo više događanja po plažama i na Splitskom ljetu. Dolaze poslovni partneri na ljetovanje pa sam češće po restoranima (to mi je tlaka jer ja više volim šank).
Napravi se po koji cjelodnevni izlet na prestižne turističke destinacije Bol, Hvar.....Kad se obogatim preselit ću se negdje gdje je stalno neko ljeto, ima li neko kakav savjet gdje bi se moglo naći takvo mjesto?
eh, pa da po ljeti neznaš gdje češ... Gdje god da odeš, svugdje je puno ljudi i dobra vibra!!!
maraschino - PTICICA
evo vratio se iz papaye, bilo ok bizzo DJ, pusto je dobru mjuzu
prije par tjedana colonia je bila u mom omiljenom disko clubu ; 'SRCE' sta bih dao da sam bio tamosad kad sam polozio vecinom idem na niagaru tamo ima najvise nasih kafana
Coma tuče postove ko lud! Ni sezam mu nije do koljena!Poslao: " Player 4 ever "
Ja: kino s curom, koktel barovi s curom, kavice s curom, kavice s frendovima, pijanke s frendovima, teško odvaljivanje s frendovima, mamurluk s frendovima. Eh da mi bar cura dopusti da imam frendove!
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jucer pijanka na nekoj terasi u sumi na salati,vidi se impotrane galleria,izzy i deri, pa u papayu!
Tako je, na ljeto gdje god izađeš dobro je. Ja u zadnje vrijeme idem često na Jarun, Baobab i dr. bircevi (izbjegavam Lake City) i naravno izlazak u centar, Tkalča, Cvjetni, kino, šetnja, sport, more![]()
baobab... baobab je odličan naš jazz-rock bend koji sutra navečer svira na istraetnojazz festivalu, u nekim kaštelima u istri... a ja tu u zagrebu se patim na vrućini umjesto da budem na tom koncertu.... eh, život uistinu nije FER!!!!
(al zato je u nedjelju zagreb open air festival... idem se prije ispita odmorit, jedino ne smijem pit...al zato je ispit u pon u 11h jupiiiii, stignem se i naspavat
![]()
)
evo doso sa treninga pa u klosarenje u gradu sa buggyem!
Izlazakjel to nešto za jelo!?
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@zappan: svaka čast majstore što možeš izaći prije ispita! Ja se uvijek dovedem u takvu gabulu s ispitom da učim do zadnjeg časa.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma nije, vecinom se pijePoslao: Sljaka
Izlazakjel to nešto za jelo!?
![]()
![]()
jebote zappan, ti i tvoja muzika, odi u baobab i potrazi komade... mene zanima kako mobyfanica izgleda?
ja u zadnje vrijeme bas i ne izlazim, imam puno socijalnih obaveza, ali ne smijem napisati zasto i gdje![]()
moj covik ; mobyfanica ima 'momka'Poslao: gog
jebote zappan, ti i tvoja muzika, odi u baobab i potrazi komade... mene zanima kako mobyfanica izgleda?
![]()
ja se većinom potrudim izać prije težih ispita na neki dobar koncert ako ima koji, čisto zato kaj zadnju večer prije ispita i tak ništa novo neću naučit, tj. takvo nešto neće mi baš 'sjest', onda rađe ovak.. to što sam naučio pustim da se podsvjesno slegne uz fino opuštanje uz dobru mjuzu...
@gog.. a kaj ja mogu kaj volim dobre koncerte
a niti ne znam di je taj baobab, za baobab znam samo kao benda mogao bi i ti na zagreb open air doć sutra, ha?
Pa kakve veze ima to sto ima decka s tim kako izgleda? Ja tebe nista ne razumijem![]()
Ja ipak planiram sutra navecer ucitip.s. Mozda ce mi djevojka ici s frendicama...
kaj oćeš reć.. da ti se ja za djevojku pobrinem? mogao si me onda i upoznat s njom![]()
ProbajBTW ide ti i Jozo ja mislim tamo, pa nek te on upozna
![]()
Saka čast! To meni doma starci stalno preporučaju... 'zadnji dan nemoj učiti, odi van, opusti se...', ali ne više jer sam im objasnio da je meni tih zadnjih par sati divljačkog bubanja i trpanja podataka u glavu baš ono najjače! A inače svaki dan učim skoro do jutra (evo 'večeras' sam išao spavati u 4:45 - već su ptićice pjevale i dale mi do znanja da nekaj ne štima sa mojim bioritmom...Poslao: zappan
ja se većinom potrudim izać prije težih ispita na neki dobar koncert ako ima koji, čisto zato kaj zadnju večer prije ispita i tak ništa novo neću naučit, tj. takvo nešto neće mi baš 'sjest', onda rađe ovak.. to što sam naučio pustim da se podsvjesno slegne uz fino opuštanje uz dobru mjuzu...) i u stvari najbolje mi je to noćno učenje kad nema telefona, buke, TV-a... Osim na dan pred ispit (ako je ispit rano u jutro), onda učim do 2:30 najkasnije.
No ovak od kad smo već debelo u ljetu, svako malo me uhvati neka ljetna brija pa si puštam mjuzu (lounging, clubbing, acid jazz, funky, house...) pa si razmišljam kako će mi biti na moru, kaj ću sve finoga kuhati curi, koju mjuzu ću natrpati u CD-changer u autu... ili uzmem gitaru i sviram si stare X-YU pjesme i podsjećam prošlih ljeta i pijanki uz gitaru...![]()
Apsolutno se slažem! Uostalom dečko nije prepreka ni eventualnim daljnjim akcijama nakon što vidimo sliku...Poslao: gog
Pa kakve veze ima to sto ima decka s tim kako izgleda? Ja tebe nista ne razumijem![]()
![]()
Bookmarks