moze mi neko ukratko objasniti kako na 6230i stavit java igre preko bluetootha
thx
moze mi neko ukratko objasniti kako na 6230i stavit java igre preko bluetootha
thx
Već se jako puno pisalo o tome, ako te zanima više malo prolistaj po forumu,
ukratko: moguće je jedino preko Nokia PC Suite-a
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Preko PC Suite-a se stavljaju igre,a i upitno je hoće li raditi u bluetoothu..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma mora radit, samo ga treba dobro znat podesit i ne čačkat puno po BT-u! Ja sam imao u godini dana jako malo neuspjelih pokušaja spajanja
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
znaci nemoguce je tek tako instalirati igrice obicnim BT transferom, jer mi onda sprema samo u galeriju (mogu birati na MMC ili internu memoriju),, a zapravo bi trebalo biti tamo u app. ili gdje su vec druge (stock) igre..
da li to isto znaci da se igre naposljetku i ne mogu instalirati na mmc (ili je pomocu PC-suite moguce) nego sam osuden na onih nekoliko mb phone-memory??
i koliko iznosi ram od 6230i (mislim da li cu moci igrati novije igre tipa asfalt3 3D ili carbon 3D)??
pozz azza..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
anyone??
please reply..![]()
prebacivanje sa PCS bi trebalo normalno raditi jer nema veze na koji je način PC Suite spojen s telefonom. svejedno se mogu koristiti sve funkcije PC Suitea,samo malo sporije jer BT omogućava kakvih 12 kb/s (verzija 1.1). ako ti igre sprema u Galeriju,pa jednostavno ih premjestiš u Aplikacije (i skineš atribut Read-Only ako ti pravi probleme). mislim da instalacija na MMC na 6230i nije moguća,nisam vidio nikog tko je tako nešto napravio,al opet vrijedi probat
Kod igranja Java igrica ti nije toliko bitan RAM telefona (radit će sigurno) nego rezolucija ekrana,koja je kod 6230i 208x208,ako se ne varam. Sigurno ti je blesavo igrat igru koja se prikazuje preko pola ekrana![]()
Izvorno postao balkanac
pa ne mogu bas tek tako jednostavno na cellular nokiji prebacivati fileove kao na symbianu,, a i ne bi se slozio da ram nije bitan jer na "jednoj 3660" koja ima 400-tinjak kb ram-a pola novijih igrica ne mogu pokrenuti..
no nije bitno,, mene zanima dummy 6230i, i evo sad sam skinuo najnoviji >nokia pc-suite 6.82< i imam problema sa ugradenom BT konekcijom,, kada mi prepozna telefon i trazi passkey ja ga utipkam i onda mozes cekati do sutra..
probao sam i mRouter-om (3.1), i takoder ne radi ali zato sto i ne moze jer ova verzija pc-suitea da bi uopce prepoznala fon, on ne smije biti vec spojen na pc..
komu pc-suite radi preko BT-a sa 6230i i na kojoj verziji pc-suite-a??![]()
Bookmarks