Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 41

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Z400V, mpx200
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Da, T Com ima sada jedan plus, a to je sto trosenje mjesecne naknade dopusta za sve usluge, a Tele2 (u novim tarifama) samo na pozive unutar mreze. To je kopija VIP-a i ono sto me najvise kod VIP.a smetalo. No, ja mislim da ce Tele2 morati imat jos akcija jer ljudima se bas ne isplati uzimati tarifu 85, pogotovo onima koji nemaju bas puno Tele2 brojeva u imeniku. Marketinska politika te mreze nekad stvarno zbunjuje, pitam se je li im to zapravo cilj...
    Znate u čemu je najveći problem? U ovoj boldanoj činjenici. T-Com sada ima jedan plus, prije mjesec dana ga je imao Tele2 (isti taj plus), ne znam više za Vip ali je tu negdje. I sad, svakih mjesec dana ovaj napravi ovo po čemu je očito tri puta korisniji nego druga dva operatera zajedno, i sad meni dođe da ugasim Tele2 pretplatu, Vip pretplatu i prijeđem na 098 - ali u čemu je poanta kad je i to vjerojatno kratkog vijeka i traje do isteka akcije ili dok ne skupe određeni broj lakovjernih budala? Sljedeći mjesec će opet jedan od druga dva operatera dat nešto bolje (iako, da se razumijemo - sva ta poboljšanja nisu neke radikalne novosti samo recikliranje starih) i koje je onda rješenje za ovo dodavanje korisnicima (kao u onoj reklami gdje je nekoliko ljudi u lopti pa ih se napucava okolo)?
    Ja kažem uvezimo talibane i bombardirajmo sva tri operatera i happy end.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JuVe
    Znate u čemu je najveći problem? U ovoj boldanoj činjenici. T-Com sada ima jedan plus, prije mjesec dana ga je imao Tele2 (isti taj plus), ne znam više za Vip ali je tu negdje. I sad, svakih mjesec dana ovaj napravi ovo po čemu je očito tri puta korisniji nego druga dva operatera zajedno, i sad meni dođe da ugasim Tele2 pretplatu, Vip pretplatu i prijeđem na 098 - ali u čemu je poanta kad je i to vjerojatno kratkog vijeka i traje do isteka akcije ili dok ne skupe određeni broj lakovjernih budala? Sljedeći mjesec će opet jedan od druga dva operatera dat nešto bolje (iako, da se razumijemo - sva ta poboljšanja nisu neke radikalne novosti samo recikliranje starih) i koje je onda rješenje za ovo dodavanje korisnicima (kao u onoj reklami gdje je nekoliko ljudi u lopti pa ih se napucava okolo)?
    Ja kažem uvezimo talibane i bombardirajmo sva tri operatera i happy end.
    ovo sa tarifom da je sve ukljuceno traje negdje od 11.mj,ako se ne varam...na pretplati sam vec 2god...i zenska iz SZKa me nazvala i rekla da se je tarifa promijenila i da su sad ukljuceni svi pozivi,poruke i slicno prema drugim mrezama takoder...nije spominjala nikakvu akciju ni nista...tako da mislim da nije promotivna akcija nego nesto sto su doista uveli...i sto im je ogroman plus...
    jako sam zadovoljna cronetom...racuni su mi izmedu 100-200kn...i nikad ne pazim koliko cu potrositi...tako da nema razloga da se prebacujem na tele2...
    imam doma tele2 karticu,prepaid,i ono..koristila sam ju jednom...i to kad smo isli u bratislavu za novu godinu...a tamo mi je prakticki bila beskorisna...jer nisam mogla slati poruke...a kad sam prije toga zvala SZK rekli su da mogu bez problema poslat...a poruka je puno jeftinija od poziva...tako da sam nakon toga karticu fino spremila u ladicu i ne koristimju vise...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo