= Citat = Izvorno postao JBT
Da, T Com ima sada jedan plus, a to je sto trosenje mjesecne naknade dopusta za sve usluge, a Tele2 (u novim tarifama) samo na pozive unutar mreze. To je kopija VIP-a i ono sto me najvise kod VIP.a smetalo. No, ja mislim da ce Tele2 morati imat jos akcija jer ljudima se bas ne isplati uzimati tarifu 85, pogotovo onima koji nemaju bas puno Tele2 brojeva u imeniku. Marketinska politika te mreze nekad stvarno zbunjuje, pitam se je li im to zapravo cilj...
Znate u čemu je najveći problem? U ovoj boldanoj činjenici. T-Com sada ima jedan plus, prije mjesec dana ga je imao Tele2 (isti taj plus), ne znam više za Vip ali je tu negdje. I sad, svakih mjesec dana ovaj napravi ovo po čemu je očito tri puta korisniji nego druga dva operatera zajedno, i sad meni dođe da ugasim Tele2 pretplatu, Vip pretplatu i prijeđem na 098 - ali u čemu je poanta kad je i to vjerojatno kratkog vijeka i traje do isteka akcije ili dok ne skupe određeni broj lakovjernih budala? Sljedeći mjesec će opet jedan od druga dva operatera dat nešto bolje (iako, da se razumijemo - sva ta poboljšanja nisu neke radikalne novosti samo recikliranje starih) i koje je onda rješenje za ovo dodavanje korisnicima (kao u onoj reklami gdje je nekoliko ljudi u lopti pa ih se napucava okolo)?
Ja kažem uvezimo talibane i bombardirajmo sva tri operatera i happy end.