Koristim navedeni program za mail, kada ga idem učitat uđe mi u njega ali nakon 0.5 sekunde program se sam zgasi. Probao sam reinstalaciju i insalaciju nove verzije ali nista nije pomoglo. Molio bih rješenje![]()
Imam i ja problem s njom pa da ti se pridruzim. Eto ja mogu uci i citati majl, ali mi se srusi svaki put kada kliknem send mail...
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Probajte napraviti novi profil i sve ispočetka konfigurirajte (bez extenzija jer je možda neka od njih i razlog rušenja..)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Novi profil nažalost nemogu napravit jer neče mi pokrenut TB. Da uđem u njega možda bih i mogao nešto skombinirat. Inače uninstalo sam TB, insatirao sam novu verziju, vratio staru verziju i opet ništa. Naime koristio bih outlook ali imam sličan problem kao Skywarth ( Windowsi su modificirani preko n-lite-a pa nemrem stavit outlook ). Inače sve na kompu mi radi OK nema viruseva, spama ili sličnog. Zadnji program koji sam instalirao prije nego sto se javio ovaj problem je bio Everest-Ultimat edition (mada mislim da nema veze s njime). Ako ne znate rješenje molio bih da mi preporučite neki sličan program toga tipa a da nisu ova dva navedena (Thunderbird i Outlook). Znam da je zadnje pitanje OT ali nisam htjeo otvarati novi threat.
Unaprije zahvaljujem![]()
Odi na:
C:\Documents and Settings\USER\Aplication Data\Thunderbird\Profile
i izbriši sve profile (ili ih backupiraj negdje, bitno samo da nisu u tom folderu)
Odi desni klik na ikonu od thunderbirda i u path dodaj " -profilemanager" (bez navodnika)
trebalo bi izgledati ovako:
"c:\..........\thunderbird.exe" -profilemanager
Sada kreiraj novi profil i stavi ga na default, thunderbird bi se trebao normalno upaliti. Kad sve podesiš možeš maknuti iz patha onaj -profilemanager i tada će ti se Thunderbird startati normalno.
Nema problema..![]()
Bookmarks