Zar ti nije jednostavnije koristiti USB? Isti problem sam imao i sam sa Trust-ovim mišem, dok Logitechovu tipkovnicu i miša nisam ni probao spojiti preko PS/2.
Imam bezicnu tipkovnicu i miš (itron). Iz prijamnika ide žica koju mogu spojiti Na dva PS/2 priključka (za miš i tipkovnicu)
ili na jedan USB priključak
Kad spojim preko USB-a sve radi OK , i mis i tipkovnica. A kad spojim preko PS/2 tipkovnica mi radi ali mis ne. lampica na prijamniku svijetli kad pomicem mis , ali se strelica na zaslonu ne pomice. kako napraviti da radi kad spojis na PS/2??
molim vas pomozite
Zar ti nije jednostavnije koristiti USB? Isti problem sam imao i sam sa Trust-ovim mišem, dok Logitechovu tipkovnicu i miša nisam ni probao spojiti preko PS/2.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
trebao bi imati na mišu ispod poklopca jedan gumb koji trebaš pritisnuti da ti odredi frekvenciju koju će koristiti...
nista od tog gumba... kazem ti da prijamnik prepoznaje mis (na istoj su frkvenciji)....
@sljaka treba mi na ps/2
Joj znam taj komplet, frend ima s njim problema, ima prek usb-a, i kad igra npr GTA, kad drži strelicu na tipkovnici, miš ne reagira, baš bezveze.Izvorno postao Black_Hawk
Zato je bolje tipk. kupit posebno sa svojim prijemnikom, a miš posebnosa svojim, to je onda posao. POZDRAV
ITRON...???
Savjet svima koji se odluce na kupnju bezicnih miseva, tipkovnica ili kompleta...dajte ljudi radje izdvojite kojih 100 njak kuna vise i kupite proizvod renomiranih proizvodjaca navedene opreme. Osobno nisam sreo niti jedan ovaj "jeftini" komplet koji radi kako spada.
Ako ne mislite izdvojiti kolicinu love potrebnu da kupite kvalitetan wireless set, radje se odlucite za zicne verzije, nego da kupite A tech, Itron i sl. poluproizvode.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
potpisujemIzvorno postao Bimbi
ja se drzim one narodne: Ja nemam para da kupujem jeftino
DUKE II CMGSN
Bookmarks