a da nije to mikro USB ipak?
a da nije to mikro USB ipak?
Mislim da ste se svi zabunili.
To je konektor za JAF,UFS i Twister box easy flash kabel(mislio sam da će Inovator to znat pošto je ta struka).
evo slike pinouta a spaja se i u taj konektor i u konektor za punjenje baterije.
A data kabel je ovaj model1(detaljnije slike 1 i 2),model2
Uglavnom isti sistem spajanja kao na 3310/3410 ispod baterije a software za prebacivanje slika i melodija preporučujem MobiMB.Link ovdje
Nadam se da smo riješili misterij.Zahvaljuem http://pinouts.ru stranici skoro svim pinoutima svega što postoji i google.hr za ostale informacije.
kabel koji ja imam za UFS ide na mjesto baterije i baterija se uopće ne koristi.
u ovaj konektor ide mikro USB, vjeruj mi. 4 pina s ploče provedena su na taj konektor vanjski, znači data signali i dijele isti bus. Za ovaj JAF kabel je dodana masa sa napajanja i MBus. Tako da možeš spajat sa mikro USB ili sa ovim koji ide baš ispod baterije, taj koristi normalno samo Rx, Tx i masu. Data kabel i servisni kabel nemaju veze jedan s drugim na Nokiama, odnosno primjena im jednoznačna. E a sad da li će netko konektor napraviti interno ili vanjski, to je stvar proizvođača.
Gdje da nabavim te kablove u Hr?![]()
Bookmarks