Zaboravih napisati, možda je ovo isto važno, kada ukucam *#1234# mob mi izbaci :
E720MREF2
Imam e720 i mali problem pa vas molim za pomoč!
Kada šaljem poruku dogodi se ponekada da mi nestane signala iako je sekundu prije toga bio maksimum signala i moram nekoliko puta pokušati da šaljem poruku, a što se tiče razgovora stvar je još gora, kvaliteta signala naglo pada pa se popravi i tako cijeli razgovor.
Mobitel je još pod garancijiom, ali koliko traje taj popravak i jeli je samsungov servis loš? imam jako loša iskustva sa servisima i bed mi je dati mobitel u servis jer imam takvo iskustvo da ga zadrže što duže i onda ga vrate nepopravljenog i tako u nedogled. Inače sam u Rijeci pa bi vas zamolio za savijete i iskustva i pomogučnosti ako tko zna što bi moglo biti sa mobom da u servisu mogu točno reći što želim. Hvala
Zaboravih napisati, možda je ovo isto važno, kada ukucam *#1234# mob mi izbaci :
E720MREF2
vjerovatno ti je otisao oscilator ili dio koji regulira signal
A gle najbolje ti je poslati mob u ponedjeljak moras racunati da ce se zadrzati tamo tjedan dana...
Serviseri nisu losi jer ih podosta znamUglavnom nije veliki kvar
![]()
Hvala! Malo mi je bed biti 7 dana bez moba, ali bolje 7 dana bez moba pa dobijem mob koji nema problema nego imati mob na kojem ja i svatko tko me zove izgubi živce thanx
btw, jel ga mogu tražiti da mi usput stavi novu veriju sofvera za mob? jel je to besplatno pošto je mob još pod garancijom i ako se netko kuži jel je moja verzija softvera (piše u gornjem postu) stara i jel bi se trebala mijenjati i što ću dobiti promijenom softvera?
Pogledaj post za Flat kabel D500 tamo sam napisao broj od lika iz Rijeke koji ima full opremu pa ga cimni. U ostalom on ti nece naplatiti ustanovu kvara.
Just look: http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20551
mob je zavrsio na servisu i dao sam opis kvara kakv je i ovdje na forumu. zesnka na pultu je rekla da ce mob biti ovdje porpavljen ukoliko je kvar hardverski a ukoliko je softverski da ide u zg. zovem je danas i kaze da je mob poslan u zg. malo mi je to sumnjivo s obzirom na kvar. jer je moguce da je rijec u softverskom kvaru kod ovog opisa kvara?
nije softver, već vjerovatno izlazni stupanjIzvorno postao supercom
i mislis da su ga opravdano slali u zg? jer malo sam sumjicav jer sam imao JAKO losa iskustva sa servisima, pa pitam da ih znam srezati ako mi pocnu izmisljati.
Bookmarks