Ne sve, samo one koje želiš da ti zvone različito od melodije koju si stavio kao melodiju zvona...![]()
Ne sve, samo one koje želiš da ti zvone različito od melodije koju si stavio kao melodiju zvona...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Da al fora je u tome sto su mi svi kontakti na kartici... Kako da ih prebacim na memoriju od mobitela?
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
Imaš negdje opciju ili program za prebacivanje brojeva u memoriju telefona sa sima... nemam pojma kako se program zove ali je spominjan na forumu, a što se opcije tiče više nemam taj mobitel pa ti na žalost ne mogu pomoći... Mislim da se nalazi negdje u start/settings/phone ili slično...Izvorno postao $DJ DYX$
![]()
evo uspio, duga priča...
uglavnom, jel zna netko kako da stavim željenu melodiju za zvuk poruke, to nikako ne kužim...
Ako se ne varam u profilima zvona imaš opciju da odabereš text message sound između svih ostalih zvukova...Izvorno postao $DJ DYX$
![]()
ali mislim ovak... u cool editu sam izrezao nešt iz jednog filma u trajanju od nekih 10 sec najviše, u kojem formatu ce on prepoznat pa da mogu stavit tu melodiju za zvuk poruke?
To bi bilo: mp3, wav, midi... Trajanje nije bitno, samo ako staviš da ti melodija za poruku traje 5 minuta bude malo čudno...![]()
Bookmarks