www.myt610.com .Najbolja stranica za t610!
Imam t 610 jako sam zadovoljan zna li tko starnicu di bi si mogao skinuti java igrice?????
www.myt610.com .Najbolja stranica za t610!
Forumaš godine :)
Zašto za java igre treba u telefon spustiti i *.jad i *.jar fajlove za jednu igru, dok za mophun igre treba spustiti sam jedan, *.mpn fajl? Jel to znači da java igre zauzimaju duplo više prostora od mophun igara (ako uspoređujemo 2 igre slične kvalitete, broja nivoa, grafike...)?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Za java igre treba samo *.jar a za mophun samo *.mpn
A na www.myT610.com kaže da treba oba fajla stavit u mob da bi java igra radila...
Reci kako je s memorijom... koliko ti stane igara, wallpapera, screensavera, polifonije, tema...?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma pusti tog lika. MOB NE PRIMA JAD FILE.
A sto se tice memorije. Ja imam 1500 kn slobodno i 2 mb mi je apsolutno previse
SUPER!
*.jad file, kojeg pokrenes mob ti se spaja na wap kako bi dosao do te igrice... a *.jar file je ve arhiviran, odnosno nalazi se na tvom mobu igra... tako da ti treba samo *.jar file kako bi mogao uspjesno pokrenuti aplikaciju... Sljaka je nesto pricao da na njegovom MT50 moras imati oba da bi ti radilo... meni na S55 dosta imati samo *.jar file... i neke bolje igre ti imaju jos u direktoriju uz taj file, i neki "storage" poddirektorij sa *.db fileovima... no i bez toga isto radi...vazan je samo *.jar
Thnx!![]()
Ima još gdje?Recimo za neke aplikacije?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ne znam ti vise...tek sam dosao s mora. Sigurno ima nesto novo-javit cu gad nadjem
Bookmarks