= Citat = Izvorno postao Drug Mile
Hvala na svajetima Sky. nemaš pojma s kolikom pažnjom čitam tvoje postove Car si

Znam, vidio sam to što si govorio oko mejlanja računa i vjerujem ti, ali uvijek imam dozu opreza, ne zbog tebe, nego zbog njih. Ako su ovi što prodaju neinformirani, onda to baca sjenu na kompletnu firmu i anlagno tome gubim povjerenje u cujeli sustav. Tko mi garantira de se sutra neće nekom tamo dignut quratz i da mi ne pošalje kodove. Znam da je ovo glupo što govorim, ali jednostavno im ne vjerujem jer su dokazano neodgovorna firma, što je više nego očito. Zato mi tolika muka uopće ući u T-centar. Tih 600 kuna razlike mi ne predstavlja neki problem. Jedino sad još ne znam na koje to aplikacije u variu misliš. Inače ja se što se tiče WM-a smatram običnim korisnikom i nisu mi potrebne neke bjesne aplikacie. Ono što sam dosad koristio su uglavnom office programi, kao i nekoliko utilityja. nisam geek, ne treba mi tehnologija radi nje same, kužiš me.

EDIT. @marko, jebga, nisam pitao za III
Slažem se sa tobom i shvaćam te u potpunosti, i ja sam bio skeptičan ali je nakraju sve ispalo ok. Mislim na svakakve aplikacije, skoro sve što ti padne napamet da bi htio radit sa takvim uređajm uvijek postoji nekakva aplikacije za to, vjeruj mi ja sam se osobno nemalo puta uvjerio u to. Tako ako kupiš ili qtek ili mda i trebaš neku aplikaciju samo pitaj, zato smo ovdje