Ona plavuša sa dužom kosom, kaj ima bijelu majicu, sjedi u nekom (valjda) opelu je bila i na prošlom Auto Show-u... Bila je na Seat-ovom štandu...
Ma ipak ja nosim svoj digitalac da okinem par slika...
to ti je Opel Astra Twin TopIzvorno postao jdabic1
Ona plavuša sa dužom kosom, kaj ima bijelu majicu, sjedi u nekom (valjda) opelu je bila i na prošlom Auto Show-u... Bila je na Seat-ovom štandu...
Ma ipak ja nosim svoj digitalac da okinem par slika...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a jebi ga..... taman si mislio kupiti koji......Izvorno postao mala
I'M SUPERMAN!
ja idem tek za tjedan dana... iskrsnulo nešto važnije za sutra... nadam se da neće sve bit mrtvo i da će ostat nešto poklona za posjetitelje...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
ok je,dobri auteki,ok curice....
u čemu...danas je dB...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a kaj je to?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
emma je medjunarodni naziv za dB drag
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bio danas, bilo je ok, 907, slr...ali kaj mi vrijedi gledati![]()
bio sam i ja danas... isto je bilo ok, ali nekako je to prije bilo puno bolje. ali sve u svemu isplati se otići jer je sljedeći tek za dvije godine..
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
kak to mislis da je prije bilo puno bolje, po cemu? ove godine je kao najvise izlagaca
do kada je danas otvoren autoshow ?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ja ću ići u pon, nadajući se manjoj gužvi...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma neznam ni ja...jednostavno fali nešto. ne kažem ja da je loše bilo, bilo je dobro. svatko tko se naziva ljubiteljem auta, trebao bi pogledati ovo ako je u prilice.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
Kaj je ovo stvarno slikano ili je neka zajeb***ija(ova zadnja slika)Izvorno postao kresoml
Zakon! Ovak da je vidim (ne mora baš nju, neku sličnu) na nekom show s frendovima bi ziher bacao tipične muške komentare tipa "ova ziher ne nosi niti gaćice tak da je uvijek spremna"; i pogleč, bili bi u pravu!![]()
ne vjerujem
![]()
to su slike sa srpskog auto showa
evo link pa pogledajte
Zadnji uredio ReNE : 26-03-2006 u 16:05
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
auuu, prava lepinja,.....mislim da ni na našem show-u nije drukčije...ja bio u petak i bilo ok, audijev štand mi OK, dok je na seatovom atraktivno zbog bara i plesačica, a auti...lim ko lim, jedan trune-drugi se kuje
busimo realni, nista drugacije nije sa ljudima![]()
Bookmarks