busimo realni, nista drugacije nije sa ljudima![]()
busimo realni, nista drugacije nije sa ljudima![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako mogu kupiti ulaznicu za djake???
jel moram biti u grupi sa razredom ili mogu iz skole donesti potvrdu da sam djak??
Valjda ti treba neka učenička knjižica...Izvorno postao Black_Hawk
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a... djak je...? skracenica od divljak?
Ne nego đak. Školarac.Izvorno postao flOorKilla
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa znam. zaebavam se
ja idem sutra i upast cu besplatno
NE nego je čovjek mislio napisati džak (vreča na komšiskom)ŠALIM SE
OVA slika mi ne izlazi iz glave kako je plavuša stala pored ogledala bez gačica misleći da nitko neće primjetiti LOL&LOL
ILI je to sasvim namjerno!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
izgleda kad da se upravo gađalaIzvorno postao Vuki
-bio sam u subotu i auti su mrak-uglavnom ali ponuda komada je vrhunska i još sređujem utiske jer mi osim alfi i hostesa niš nije ostalo u glavi
abdbda
ma naravno da je namjerno. pa to je super nacin da postane poznata i da se probije u svijetu slavnih
ccc.... si to ti slikao ili našao negdje..jer ako te žena ulovi....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pogledaj stranicu prije!Izvorno postao Vuxs
Ko ja?? NE pa to je slika iz ove teme samo okrenuta i povečana!!Izvorno postao Vuxs
![]()
![]()
George Eliot
ah....majne greška....ccc
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pa ti kupi motor na kojem je ona sjedila...
Nego, ajmo mi na ZG Auto Show 2006![]()
Nebi oprao sic bar prvih godinu dana (zbog mošusnog mirisaIzvorno postao whiteboy
)
Vidim da se isplati doći u ZG na AS2006![]()
Zadnji uredio VuKi : 26-03-2006 u 20:01
George Eliot
Ja bi ga bome dobro dezinficirao...Izvorno postao Vuki
![]()
kolka je cijena karata?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
karta je 45.kn,a za studente đake,itd 25.knIzvorno postao bbbrljo
karta 45, čevapi 25, piva 12 + maramice za sline brisat 3kn = 85Kn![]()
George Eliot
http://i25.photobucket.com/albums/c5...c/IMG_0339.jpg
http://i25.photobucket.com/albums/c5...c/IMG_0343.jpg
http://i25.photobucket.com/albums/c5...c/IMG_0317.jpg
Baterije riknule na Harleyevom štandu, šteta jer bi se isplatilo ovjekovječit i postavu i hostesu.
La donna e MOBILE
Bio ja danas evo upravo došo doma dobro je dobro nije loše,samo prevelika je gužva bila kolone kilometarske mjesta za parkirat nema nigdje itd. a šta se samog autoshowa tiče odlično autiju ko u priči sve neke zvijeri,prvi put sam formulu f1 vidio uživo i živo me zanima kako se oni uvuku unutra,mercedes SLR plavi bez komentara...
uh... ode stotka sutra. to je pola litre pive?
ove zadnje slike su me natjerale da mi bude žao kaj nisam bio već na tom auto showu... tko će dočekat petak....![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
evo ljudi glasajte za hostese http://www.index.hr/teme/auto/zagreb...lt.aspx?type=7
Bookmarks