6600 je candy bar mob, ovaj je preklopni.
Osim radija ne znam za neke dodatne novosti na 6260.
If I were you, ostao bih na 6600 ili ako već treba zamijeniti, dodao par stotki za npr. 6630/6680.
Moje mišljenje.
eto malo me zanima 6260 iako je jako sličan 6600 po funkcijama ali me ipak zanima vaše mišljenje, pitam zato jer bih se možda mijenjao sa jednim forumašem![]()
6600 je candy bar mob, ovaj je preklopni.
Osim radija ne znam za neke dodatne novosti na 6260.
If I were you, ostao bih na 6600 ili ako već treba zamijeniti, dodao par stotki za npr. 6630/6680.
Moje mišljenje.
Mobiteli su vrlo slični ali za mene je bolji 6600 jedina zamjerka (meni) na6260 mi je šta su mu glavne tipke na gornjem djelu moba malo nepraktično kad je otvoren ali da se naviknut na to.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
6600 mi izgleda bolje a i manji je,6260 dok je otklopi je cigla.
Ali o ukusima se na raspravlja pa je na tebi da odlučiš.mobovi su više-manje isti što se funkcija tiče![]()
Nemoj 6260 uzimat. Imal sam ih oba 2 i 6600 i 6260. 6260 ima tolko loš i slab zvučnik da nemreš vjerovat i radi toga sam ju odmah prodao
Ja ću ipak dati glas za 6260, jer sam također imao oba moba...jedan i drugi su mi bili odlični, s tim da mi je 6260, bez obzira na veličinu, nekako ljepša i atraktivnija - a opet je Symbian![]()
Bom Chicka WahWah
cini mi se da 6260 ako se ne varam ima i noviji softver
nema, imaju istu ver. softwarea! ja bi definitivno 6600! ovo je koma kad imaš funkcijske tipke kod ekrana, malo je nepraktično
ok thenks, kužim se i ja u mobove samo sam htio čuti vaše mišljenje...
2mobyy: koliko ti je par stotina kuna, pa za koliko se može dobiti 6630, 6680 ne bi jer mi je ružan a kamere mi ovako i onako previše ne trebaju tak da mi je svejedno - glavno da je mob lijep!
Ne bi trebala biti preko 1500kn. Još ako nađeš polovnu i očuvanu ili s kakvom manjom manom (recimo oštećeno kućište), možeš naći i za 1200,1300kn.Izvorno postao Vex
Ali, vjeruj mi, taj mob vrijedi toliko.
Sad, promisli, ako ti se ipak više sviđa 6600, ne daj se pokolebati.![]()
da ne prepisujem slično, evo ti pa pogledaj
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=6260
post #11
6600 je manji i robusniji, kvalitetnija plastika dok je 6260 šlapa bio otvoren ili zatvoren i svi su redom ili izlizani ili je maska mijenjana.
6600 puno je kvalitetniji i zato ga uzmi
6600 je bolji izbor.6260 je kanta!![]()
...da se ne duži - tema je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks