Ponovno,SL55!
![]()
T610
SL55
Koji vam je lijepši?
Evo ja i vrag smo pokušali iskemijati da on prebaci off topic postove usporedba pa da ih ja ovdje slijepim, što sam i učinio, ali prvi post nije bio Nimdin, što je trebao biti, nego je bio drugi (slagali su se postovi iz obje teme po vremenima postanja) pa sam htio obrisati taj prvi post da sve sjedne na svoje mjesto ali sam zaboravio da kad obrišem prvi post se briše i cijela tema.... pa vas molim za razumjevanjei da ponovno glasate i krenete s prepucavanjem ispočetka...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ponovno,SL55!
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
![]()
![]()
![]()
![]()
ionako sam mislio pobrisati te postove... ali nesto mi je prevagnulo u srcu da ih preseli... no to nisam u potpunosti napravio, tako da snosim jednak dio krvinje...
no, gledajte to sa svijetlije strane, krecemo od pocetka sada...
glasam za T610, samo radi aluminijskoga kucista... da ge neme T610, glasao bih za Sl55... no ovako...![]()
@Vrag:![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i opet nemoze biti objektivno
@ whiteboy -![]()
&
@ svi - evo svima bire za iskupljenje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo svima
@vrag:
@coma: ni ne očekuje se objektivnost kad je pitanje lijepšeg dizajna čisto subjektivna procjena. A naravno da nas je premalo tu na forumu da bi se išta moglo iz takve ankete zaključiti (ili iz bilo koje druge), ali veseli nas... ako ništa, bar je zabavno prepucavanje![]()
![]()
Evo SE vodi 2:2! (vidite kako sam objektivan)![]()
![]()
E a sad čekamo drage nam vlasnike SE-a T610 pa da potučemo taj SL do kraja!
P.S. Meni su oba telefona prekrasna i ne bi imao ništa protiv ni jednog od njih da mi ih netko ponudi!
i evo, vidite kako je sve lijepo zavrsilo... do prije par sati tomahawki su letjeli, a sada svi lijepo jedemo pomfrit i pijemo pivu u pivnici...![]()
Ma tek je počelo Vrag! Još će letit svega (npr. krigle ovih piva nakon što ih popimo), al u tome i je fora. Ma mi se svi volimo...
![]()
SL 55 (ipak je Siemens - Siemens)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@coma-
kako ne moze biti objektivno??? zapravo slazem se da ne moze!
Ja imam t610 i glasam za njega jer mi je prelijep i ti zato kazes da ne moze biti objektivno...jel moze biti objektivno tvoje glasanje kad SVI znamo da si okorjeli (u pozitivnom smislu) siemensas...
nhf
Forumaš godine :)
da su proizvidjaci obratni,ja bi svejedno rekao da je sl55 ljepsi, ja sam objasnio zasto nemoze biti objektivno, treba biti ljudi svih godista i isto muskih koliko i zenskih, tako da ovdje na forumu gdje ima 5 vlasnika t610 nemoze biti objektivno i gdje su sve muski!
Pa kaj nij ocito da je sl55? On ce se uglavnom prodavat radi ljepote,tj sminke,a t610 radi funkcija
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
ne ne... t610 ce se prodavati i radi ljepote i radi funkcija!
Forumaš godine :)
ma je istina je, odlične funkcije i dobar izgled, ali kad vidiš jedan sl55, onda, barem po mom ukusu (što se tiče dizajna), sl je dosta jači![]()
maraschino - PTICICA
Jeste vidjeli reklamu za SL55 na MTV-ju?(ili nekom drugom sat-programu)?
Šta se samog dizajna tiče ipak je SL55 ljepši jer je manji i naprosto je veća šminka. No i T610 je jako lijep mob sa više funkcija i boljim ekranom, ali anketa je samo šta se dizajna tiče znači SL55.
Dobro,mozda T610 ima puno bolji display i meni(sto ne vjerujem),ali izgledom SL55 sigurno vodi ispred SE-a(i mnogih drugih).![]()
Ma T610 je lijep ali samo gornji dio polovice (polirani dio), dok donji dio je ružan zbog one klasicne SE tipkovnice.Sve tipke su četvrtaste s oblim krajevima. Nemastoviti desingeri SE fakat nemaju maste, neka se ogledaju na Nokiju 7250 to je ''umjetnost'' tipkovnice.Poslao: Eminem
Dobro,mozda T610 ima puno bolji display i meni(sto ne vjerujem),ali izgledom SL55 sigurno vodi ispred SE-a(i mnogih drugih).![]()
.
Kod SL55 tipkovnica je puno ljepsa ali i ne bolja(teze se tipka)![]()
Po mojem misljenju bodovi pripadaju Sl55 ma da i ima 256 b.
pa gleda se samo izgled bez funkcija, zato glasaj za sl55
@vjeko: Ne mogu vjerovat da se nekome može sviđati tipkovnica nokije 7250!! Ili 7210, 3510, ma dam se kladit da se tebi sviđa i tipkovnica 3650 - ta ti je vrlo maštovita!
Po meni je tipkovnica na T610 prekrasna - rubovi tipaka su ako bolje pogledate kromirani, a oblik tipaka je sjajan primjer kristalno čistog i jednostavnog industrijskog dizajna koji potpisuje Erik Ahlgren, koji je stvorio i T68(i).
P.S. i dalje vodi T610![]()
Svaka cast prepoznao si ukus tipa mene!!!Poslao: whiteboy
@vjeko : .... ma dam se kladit da se tebi sviđa i tipkovnica 3650 - ta ti je vrlo maštovita!![]()
Volim kada desingeri puste mastu na pasu,zato stvari poput mobitela postaju drukciji od drugih. SE za razliku od Nokije nije se micao s ''prvobitnog polozaja'' dizajna tipkovnce, vec je samo ukrasuje (ono kaj si ti rekao kromirani dodaci). SE vise proizvodi klasicne telefone klasicnog izgleda,........
![]()
Zadnji uredio vjeko : 09-07-2003 u 13:07
Ne znam ko je to napisao,ali SL55 ima 4096 boja,a ne 256.Samo mu je display pixeliziran.![]()
Bookmarks