Ta kvaka s master kodovima je nekad palila za starije Njoke. Ja sam sad,s obzirom na tvoj IMEI,generirao mastercode,i isi je kao i taj 1666123347 koji imas,tako da... To hackni s koji programcicem za Nokiu. Ima toga koliko oces...![]()
pozdrav svima imam jedan problem....nadam se da ce mi netko moc pomoc.
kupila sam prek oglasnika nokiu 7373 fashion brown i uglavnom neznam sigurnosni kod.zvala sam covjeka koji mi ju je prodao al ni on ju nezna...isla sam na master code al mi jednostavno kaze da je kriva lozinka...
nadam se da mi netko moze nekako pomoc...
korisnik sam tele2 mreze i zelim ostat na njoj
imei je 353240015903342
a ovaj kod kaj mi je master code dao 1666123347 ne funkcionira...nadam se da se to moze rjesit i da probala sam ukucat i 0000 i 00000 i 12345 al jednostavno ne funkcionira....hvala....
Ta kvaka s master kodovima je nekad palila za starije Njoke. Ja sam sad,s obzirom na tvoj IMEI,generirao mastercode,i isi je kao i taj 1666123347 koji imas,tako da... To hackni s koji programcicem za Nokiu. Ima toga koliko oces...![]()
s kojim programom da ga hacknem ak mi mozes rec jer se bas i ne kuzim pa cu probat a ak ne uspije odnijet cu ga u servis da mi razbiju kod...hvala...
Pricekaj malo da se pojavi Ico,ili netko tko ti 100% tocno moze rec sta da radis,jer ja nisam bas puno s nokiama radio...![]()
imam jos jedno pitanje instalirala sam novi software na nokiu 7373 ali mi nema hrvatskog jezika.
jel mi moze netko reci ili pokazati kako i gdje mogu nabavit? i dal se uopce moze ubacit...hvala
Dali je netko uspio otključat Nokiu 6131 (vip)(VJEROJATNO NE), ili 5000 (vip), još nisam uspio naći kodove
Zadnji uredio Chessmaster : 28-10-2008 u 21:51
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Zar nitko nezna kako da otkljucam nokiu 1101 na t-mobilu??Dajte ljudi pomozite mi stavio sam ga u prije postu IMEI. Hvala unaprijed
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ja imam Nokiu 6080... trebao bih je odključati, a pošto nemam iskustva s tim, može pomoć? IMEI i takve stvari šaljem na PM...
trebam odkodirati 5200. da li mi netko može to srediti da mi samo da kod? ako da pošaljem vam IMEI cod. bio bih jako zahvalan.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
5200 je bb5 i ne radi code unlock za nju.
jel uspio netko otključati Njoku 5000?
Nema koda za nju...
Stari, kak si?!?
Naučite razliku između bb5 modela i starih modela
5000 je bb5 i možeš koristiti universal sim (www.simel.hr) bez da gubiš garanciju
Imam NOKIA 5200 i nakon paljenja traži mi Security Code.
Našao sam na stranici http://nfader.su/ preko
IMEI: 352731010398489
Security Mastercode: 5214125327
Al mi javlja da je pogrešan!
Ukoliko neka zna molim za pomoć?
kako se onda dekodiraju bb5?
a da pogledaš temu:
[Dekodiranje] - E i N serija, 6131,6233,6280 i noviji - cijena, informacije
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Molio bih pomoć oko unlock-a 6080,neko je prije čačkao po kodovima i ostala su samo 2 pokušaja???'
Posalji IMEI i Drzavu/lock mrezu na PM...
nova sam na forumu
iscitah ovu temu i moj telefon je zakljucan ali bih zeljela da dodjem do tog koda da bih koristila drugu mrezu.
telefon je bb5 nokia 6300 i kako odje vidjeh to je malo problematicno. program koji je sms freak dao sa upustvima sam instalirala i sve odradila i dolje u dnu programam mi je pisalo Reset Factory ... Error iako mi je vratio kod na 12345. sa tim kodom sam naravno vratila fabricka podesavanja i nadam se da cu moci sada ubaciti novu verziju sistema, ali drugu karticu ne mogu koristiti. da li postoji jos koje rjesenje![]()
Ili universal SIM s kojim ne gubis garanciju (ako je imas) ili platit nekome da ti je otkljuca. Free alat ne postoji...
ma sto se tice garancije meni istice za nekih 10 dana, a koliko kosta ta sim???
i jos nesto, mogu li sad sa ovim kodom da nadogradim phone verziju????
imam jednu nokiu 7373, i stavljen je security code.. generirao sam preko IMEI ovaj mastercode 2243630677 koji ne radi... kad spojim kablom, NSS baci error, tj. ne pronađe mob.. postoji još koji prog preko kojeg mogu resetirat kod?
EDIT: pretražio brdo stranica i došao do zaključka da se ne može preko koda, treba box..
Zadnji uredio Tom_Bill : 05-12-2008 u 21:39
Evo ovako sve sam pazljivo procitao i nisam nista uspio.Ako bi mi netko m,ogao reci kako da odkljucam Nokiju 3110c,zakljucana je na T-mobile.Ako neko moze napisati postupak di sta treba promjeniti jer se bas ne snalazim pa nesto ne zeznem.Puno Hvala!!!
Serijski broj:353086024770119
3110classic se nemože otključati ovim putem, jer je to BB5 nokia!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks