Moze se s kalkulatorom,al moras znat zemlju i lock mrezu... Kako doznat na koju je mrezu lockana...? Nemam pojma... Valjda ima u postavkama za mms ili wap neke podatke o mrezi i drzavi pa malo procackaj...
Moze se s kalkulatorom,al moras znat zemlju i lock mrezu... Kako doznat na koju je mrezu lockana...? Nemam pojma... Valjda ima u postavkama za mms ili wap neke podatke o mrezi i drzavi pa malo procackaj...
evo ti gore imei u postu probao sam ali nece sa 6070 ako ti znas gdje ima kod za 6080 mreza eronet bih javi hvala
poslato pa ako nades posalji pozdrav iz mostara
ljudi, kako da otkljucam nokiu 2610, kupljenu u vipu? IMEI 354561018032063
a nisi mogao pretražiti ovu temu, tako da ukucaš u pretraživač 2610.
evo ti odgovora na tvoje pitanje
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=150
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ovako..
Prije par dana našla sam mobitel kakav sam oduvijek željela na pločniku(doslovno!!!)..
Mobitel je Nokia7373
Ubacila sam svoju karticu i unijela PIN, no nakon toga me pošto sam dosad imala Nokiu 3510i dočekalo nekakvo iznenađenje u vidu: enter restriction code i phone restricted!
S time se još dosad nisam susretala, no sada sam otkrila kako sam i upotrijebila svih svojih 5/3 koliko već pokušaja..
Našla sam IMEI i čak security code, no neće ga odblokat!
Dajte mi pls nekakav savjet šta da radim jer zadnje što ću napraviti je dati 500 kn za blokanje nekakvom frajeru![]()
Bookmarks