e gdje da ukucam security code??????
imam 1100
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
e gdje da ukucam security code??????
imam 1100
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
ja imam nokiu 6030 i sad kad me traži onaj sigurnosni kod ja upišem onaj koji mi je calc izbacio a mob mi napiše da ne valja.
šta da sad radim?
edit: riješeno
Zadnji uredio hellboy152 : 08-04-2007 u 00:08
Security code nemoraš nigdje ukucavati, osim ako ti to telefon ne traži. Na hrv. se zove 'kod telefona', njega moraš ukucati kad recimo radiš reset postavki na defaultne vrijednosti (isto kao i kad pin unosiš kad pališ tel.).
Defaultni security code je 12345 ili 0000. Postoji limit kolko puta možeš pogriješiti (nisam siguran jel 3 ili 5). Ako ga prekoračiš, tada ti ni ispravan sec. code neće biti prihvačen. Tome služi taj kalkulator koji na temelju IMEI-a izbaci 'univerzalni' security code. S njim kasnije možeš mjenjati postavke u telefonu koje traže upisivanje sec. koda, i isto tako možeš promjeniti stari kod u neki drugi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da li moze da se otkljuca i Nokia 6280?
Prije postavljanja ovakvih pitanja, prvo malo potraži po forumu.
A sve ti piše u sticky_u, evo link a pročitaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34635
EOD
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Procitao sam ja to samo je Beograd daleko a ako ne moze da se otkljuca sa security code onda cu da ga nosim svom oparateru da ga otkljuca.
Hvala na odgovoru.![]()
Security code ti neće otkodirati mob. Pročitaj moj post malo iznad
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo uputa za reset Security koda na svim BB5 modelima znači i S60 i S40,potreban je data kabel i Nemesis Service Suite:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=568540&postcount=2
Toliko od mene![]()
Evo mene ljudi opet s novim problemom! Imam nokiu 6131 i nikako da ju otključam. Ni na jednom unlok kalkulatoru nije podržana! Ima li ko kakav prijedlog šta da radim?
Ta nokia se nemože otključati preko kalkulatora.
To je BB5 nokia.
Do nedavno ju je bilo gotovo nemoguće otljučati (osim u beogradi), ali sad se da otključati.
Odi do nekog servisera/unlockera koji to može otključati (ima ih već, pogleda po news grupama), da ti ju on otključa.
samo što to nije jeftino (ja pitao za 6288 i bilo nekih 300kn)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ima ko da zna resetirati security code na 6233?
pozdrav, molim pomoć.
imam nokiu 6070 zaključanu na tele2, a htio bi je koristit za t-mobile...
IMEI: 351881018972180
Security Mastercode: 5717533021
Generiraj si kod na stranici http://www.odkleni.si/index.php sa sljedecim podacima:
Model: 6070
IMEI: tvoj IMEI
Mreža: CRO Tele2 (21902)
hvala hvala ali desilo se to da je stari iz fore probo stavit t-mobile karticu i radi! valjda imam sreće pa im se zalomilo da moj mobitel nisu kodirali...hehe ostaje garancija od 2 godine, supač
Meni to ne uspjeva sa3210 nekad davno je bila na vipu ja trenutno imam cronet a i ne prihvača mi ono #06# kako da to riješim pozdrav
evo vako dva danavec se vrtim po ocom forumu i citam vase postove i nista ne razumin ama bas nista ..onda sam mislija da sam nesto razumija onodjava opet nista..vi ste za mene 200 godina isprid.znam da vjerovatno ovakav post je bija al
ako ima ko za pomoc bit cu zahvalan masu..evo ovako;iman nokiu 6101 i kodirana je na t mobile a ja pcu da prima tele2.kad se upali pise umetni sim karticu i to je sve sta znam..pokusava sam sve al sve vise svacam da sam glup.i da kad stavim tele dva trazi mi pin ja upisem i nista ..ja stvarno ovo ne razumin..cak sam pljunija na komp ispalija sam..pa ako mpze ko pomoc da ne oglupim do kraja..skuzajte na dugom postu
e, trebam jednu smješnu stvar ...
našao sam staaaru nokiu 3310 negdje u ormaru, ali stvar je u tome što radi i sve je uredu s njom a meni stvarno treba jer sam ostao bez svog telefona na par dana...
Ali se ne mogu sjetiti koji sam security code stavio.... kako da to riješim ? probavao sam nekih 10ak kombinacija koje su mi padale na pamet, ali bezuspješno
THX
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
ee..imam jedno pitanje..hitno mi treba odgovor...ovako imam mobitel samsung e250 i poruke,slike imenik...to mi je sve pod kodom onim kao zakljucavanja...e i ja bi to sad otkljuco a ne znam kod jel se to moze kako namjestit da iskljucim taj kod???? nekakim kombinacijama bilo kako sam da nema koda sve uredu s mobom mogu sve kartice samo me taj kod zeza...hvala
rijesio sam sve .... THX
problem je bio u tome što sam 10ak puta pogriješio securiti code, pa sam samo morao sačekati do ujutro pa sam ukucao master code i sve 5
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Planiro sam kupiti 6080 u tmobile akciji, dali ga mogu sam odključat jer sam gledo na calculator i nema naveden model 6080, jer bi mogao tj odabrati 6070 jer su srodni modeli?
Bookmarks