Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 411

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Nokia 7370
    Operater
    tele2, vip(kartica)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asti misa, tek san rodjeni forumas pa jedan te isti post stalno kopiran po threadovima, nadam se da je to sad to (vec sam ga postala pod nokia+tele2 mreza)

DAKLE ELABORAT PROBLEMA I POZIV UPOMOĆ!!!!
    e ekipa, iman problem već ciliu sedmicu, pa odlučih pitat google za savjet i dođoh točno ovdjepa... ako biste mogli pomoć plizzz

Imam nokiu 7370, kupljenu u nekom vip paketu lani u rujnu preko ex firme. Odmah sam u nju strpala Tele2 karticu i sve je radilo savršeno 5ipo mjeseci točnije sve do prošlog ponediljka kad je iz čista mira počea blokavat, prekidat usred razgovora a sve sa bagavom šemom: TELEFON OGRANIČEN i blinka STOP, piše SKINI - klik na to, traži UNOS KODA OGRANIČENJA.
    E pročitah ovdje jedan post, neka nokijica sa istom boljkom... međutim kako se moj mob odjednom sjetio da je kodiran?
    I kako ja ovo rješavam, ugasim ga i upalim i to hardwerski jer sw neće da sluša. Izvadim mu bateriju! Onda ga upalim, unesem pin i neko vrime je sve ok. Al ne dugo. A tlaka ga je oživljavat svako malo.
    I već 5 dana imam upaljeno preusmjeravanje na drugi vip broj u slučaju da nisam dostupna - a to je svaki put kad ovaj odpizdi u ograničenje... tako da sad fino svi trošimo kad me se zove...

što da radim, jer mora nokia na kanal?

p.s. evo citam sad vase postove, neki linkovi na programe su broken... moran sve vase prostudirat mozda skuzin koji mi kod triba?!

e da zaboravih napisat da sam s http://nfader.z-host.ru/ dobila Security Mastercode, no kad ga upisem pod UNOS KODA OGRANIČENJA javi da je uneseni kod pogrešan.
    Zadnji uredio Ico : 24-11-2007 u 23:33 Razlog: spojeni postovi

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Nova NOKIA E serija! E70, E60 & E61
    By grgy in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 15-12-2005, 11:20
  3. Download uputstava za Nokia telefone