Kod moga prijatelja je zena zaboravila pin pa je 3 puta upisala .Sada je zakljucana kartica jer trazi puk a oni ga neznaju.Da li mi moze netko pomoci?Unaprijed zahvaljujem dawor
Kod moga prijatelja je zena zaboravila pin pa je 3 puta upisala .Sada je zakljucana kartica jer trazi puk a oni ga neznaju.Da li mi moze netko pomoci?Unaprijed zahvaljujem dawor
decki imam problem. ukucam u ovaj harisov calculator IMEI za n1600 i izbaci mi kod 6010446630
odem u sigurnosne postavke i idem ga upisat u sigurnosni kod al kaze da kod nevalja! sta da uradim?
mob je zakljucan u tele2
IMEI je 358382004340691
aj pomozite mi
Izvorno postao mirso
A ja iman nekih 'bedastoca' s Harisom, kad ukucam bilo koji IMEI on mi za kod deaktivacije izbaci samo #pw+ neznam zasto nema brojeva, i izbaci mi Security code, pa me zanima jel neko zna zasto mi samo izbaci ovo #pw+ za deaktivacijski kod ?
Juče sam dekodirao prvi puta jednu 6230i nokiu iz Si mobile-a, po upustvu kolega sa ovog foruma . Želio bih da se svima zahvalim, ovo je zaista pravi forum samo što ga treba detaljno pročitat i sve će vam biti jasno.
e ljudi kako se dekodira mobitel (se može preko mastera)??unaprijed hvala
Zadnji uredio L.L. : 06-09-2006 u 16:17
Master Code je sasvim druga stvar.
Haris Calc ima svoju list modela koje podrzava i moram reci da je lista veoma bogata....
ne vjerujem, imam N6030 zakljucanu na T-Mobile...Izvorno postao mirso
![]()
reko, hajde da probam ovaj programcek... i uspio iz prve!!! sad je Tele2 na mobu bez problema...![]()
hvalaa![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
Jedna zamolba! nokia 6131 ne radi preko ovog programa a ni jedan majstor za dekodiranje nezna kako se to radi ! i pise po cijelom netu da je trenutno nemoguće otključati ove nove serije nokia!
Da li je to istina?
Ako nije, koji program postoji za to?
I ako je to istina, koliko ce se dugo morati cekati otprilike?
Lik mi je probao otkljucati preko kabla, isto tako neuspjesno! tako da vec razmisljam da prodam mobitel ! (zakljucan u T-mobile) btw, oce kupit neko![]()
nemoze se preko kalkulatora otkljucati,kao ni kablom![]()
nego kako onda? pls help! !Izvorno postao kiki1989
![]()
ej imam problem,nosio sam svoju nokiu na srevis u mobis i stavili su mi novi softver,ali mi je ostala zakljucana samo na t-mobile
pa jel mogu ja to kako otkljucati jer kad stavim drugu karticu u mob pise da je telefon ogranicen i ponudi mi unos koda za isljucenje ogranicenja,a ja neznam koji je.....jel moze netko pomoci?
šef ako ima ko volju da mi objasni od početka kak da si unlockam 6230i
nekužim se baš najbolje pa me zanima kako da otključam sa vip-a na sve ostale kartice.da vam skratim muku ovaj kod trebam ukucat #pw+036 293 550 415 144+1# al zanima me di da ga ukucam i kaj da napravim...ko pomogne nek ostavi e mail pa mu pošaljem kod za skraćivanja računa,npr ako razgovaraš pol sata ukucaš kod i operater registrira da si raz 15 min.(to samo kod fiksne linije.)hitno je hvala.![]()
to utipkaš dok je mob u stendby_u, ko da hoćeš utipkati broj pa nekog nazvati... Pozdrav
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo da se pohvalim...
Otkljucao sam svoj prvi mob... Nokiu 6030...
Smijesno koliko je to zapravo lagano... (sa tim programima, naravno)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks