pitanjce di da ja upišen ovaj code šta sam ga sad dobia,.....!!!!!Izvorno postao exotica
pitanjce di da ja upišen ovaj code šta sam ga sad dobia,.....!!!!!Izvorno postao exotica
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Izvorno postao cvrlj50
idi u settings - security - phone and sim - lock code
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
i šta ga ja tamo samo upišen i on je otkljućan....(trenutno je zakljućan za tmobile,tj samo t-mobile kartica može unuttra...)???Izvorno postao rage99
a šta je ovo bez kartice gore,da se neki kod upisuje karticom...???
Mob je
Nokia 6101
IMEI 357961001492174
Zadnji uredio cvrlj50 : 18-06-2006 u 12:51
Izvorno postao cvrlj50
sa kojim programom radiš ja sam mislio da trebaš security kod..
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
sa haris dct4Izvorno postao rage99
ovaj gore a iman i onu stranicu za unlock nokia phones...
i kako ću to napravit...??
Ćemu služi security code...i kako bi moga odlockat nokiu 6600
koja je slovenska...i još nemože primat dr kartice nego samo jednu...na koju je lockana...
Zadnji uredio Ico : 24-11-2007 u 23:28 Razlog: spojeni postovi
6600 ne mozes otklucati,to je s60 mob.
Ali opet mi niste dali odgovor....pa ako ko zna neka mi kaže pozzzIzvorno postao cvrlj50
![]()
Služi upravo za uklanjanje toga što si pitao.Telefon je zaključan da radi samo sa tom SIM karticom i kad izračunaš Security mastercode s njim u Postavkama->Sigurnost->Telefon i SIM->Lock if SIM changed i tu kad te traži sigurnosni upišeš Mastercode iz kalkulatora pa staviš opciju na Ne.
Bookmarks