imam jedno pitanje... što je IMEI? što da upišem tamo?
imam jedno pitanje... što je IMEI? što da upišem tamo?
Dobrodošla na forum!
IMEI je 15 znamenkasti "matični broj,tj. JMBG" mobitela a možeš ga saznati utipkavanjem *#06# ili na naljepnici ispod baterije.
Zadnji uredio sms freak : 09-05-2006 u 16:37 Razlog: zabunih se oko spola člana :D
hvala, sad sam konačno otključala mobitelthanks
Ja imam Nokiu 1600 kupljenu u TELE2 paketu...
U tom programu nema Tele2 kada odaberes Croatia!?!?
Ajde pomozite, nisam nikada proba nista otkljucat...
I sto onda dalje...
Hvala
pa napiši vip
A zasto vip? Mislin, ocu li sjebat sto?Izvorno postao hikage
Evo da najavim da je vec otkljucan mob na Tele2...
Smsfreak je otkljucao nokijicu putem ovog CALC-a...
Kako je namjestio, to bis njega trebao pitat, ali pretpostavljam da ces morati kao državu Austrija odabrat pa onda na Tele2..
poz,
exotica
PS: Za svaki slucaj pitaj Smsfreak-a koju državu je on odabrao.
Izvorno postao CooleR
nećeš ništa zeznut... probaj s vip
Evo probaj s ovim, ima TELE2Izvorno postao CooleR
http://www.gsmevolution.com/freecalc..._v42_Setup.zip
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Hvala, pokusati cu...Izvorno postao milo dete
sorry što postam i ovdje, ali.....
izkalulirao sam kod ali ne znam stvarno kako da ga unesem..
i šta se može napraviti, dok je mob u onom modu kada treba ubaciti SIM ili upisati PIN..
da li se taj kod unosi kada je mob u normalnom radu??![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
ni taj ni ovaj od exotica CALC ne mogu otključati 3120 na t-comu, na žalost..Izvorno postao milo dete
![]()
sad bi mi tebao i kod za 3220 na vipu.. ali ne znam da li da i pokušam sa ova dva, da li možda dolazi kakav novi CALC uskoro??![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Vidim da ti nekako ne ide. Po mojim informacijam može se otkljucati Tele2, preporučujem samo jedan test ako ne upali onda nažalost se morate strpit na novi UpdateIzvorno postao azzaman77
..
Šta se tiče 3120, pod postavke države ostavi na Austrija, Mreža: Austrija Telekom ili Tele2 i Unclock... prema informacijama trebalo bi da upali.
Preporučujem 2 pokušaja.
Kako sam vidio već ima jedan Tele2 Calc na forumu. Ako nisi siguran u ovu kombinaciju preporučujem onda drugi Calc koji podržava Tele2.
Trenutno od posla nemam vremena da štelam CALC zato sam konzultirao Harald-a. Njemu trenutno planiram poslat Tele2 kodiran mob da bi se CALC posve usavršio....
a koji serial box si koristio? možda si to pogriješioIzvorno postao azzaman77
MOŽE LI MI KO REĆ DI SE TRIBA UPISAT MASTERCODE ZA OTKLJUČAVANJE KAD GA DOBIJEM PREKO ONOG PROGRAMA? hvala