Sry sta se nemoze za taj model dobiti Master Security Code.
Budem najavio kada ce biti dostupan Master Code za 1600 ...trenutno trazim rijesenje itd.![]()
Svi koji do sada nisu dobili Master Code koji ne sljaka neka se jave![]()
Sry sta se nemoze za taj model dobiti Master Security Code.
Budem najavio kada ce biti dostupan Master Code za 1600 ...trenutno trazim rijesenje itd.![]()
Svi koji do sada nisu dobili Master Code koji ne sljaka neka se jave![]()
Napokon je doslo do rijesenja,sa ne prihvacanjem Master Security Code..
primjerak smsfreak....
Ovako, kod je ispravan...
Ako se kod unese preko 5 puta i mobitel govori kod je pogresno unesen ili ne prihvaca znaci da sljedece kodove nece prihvatit..ima jedan trik kod nokije.
A to je sta nokia ima vremenski counter..
Ovo cete uciniti:
Upalite mobitel sa karticom koja mora biti strana kartica i dok vas ne pita Security Code, kada dodje do pitanja koda NE UPISUJTE KOD !!!
Ostavite mobitel upaljen sa opcijom da unesete Security Code cca. 15-20 minuta. Poslije tog vremena mozete ponovo unijeti kod.
Ako u tom slucaju ne prihvati kod, nazalost se to moze sa box-om rijesit.
Pozdrav,
Thnx to @Harald.![]()
![]()
![]()
imam jedno pitanje... što je IMEI? što da upišem tamo?
Dobrodošla na forum!
IMEI je 15 znamenkasti "matični broj,tj. JMBG" mobitela a možeš ga saznati utipkavanjem *#06# ili na naljepnici ispod baterije.
Zadnji uredio sms freak : 09-05-2006 u 16:37 Razlog: zabunih se oko spola člana :D
hvala, sad sam konačno otključala mobitelthanks
Ja imam Nokiu 1600 kupljenu u TELE2 paketu...
U tom programu nema Tele2 kada odaberes Croatia!?!?
Ajde pomozite, nisam nikada proba nista otkljucat...
I sto onda dalje...
Hvala
pa napiši vip
Evo probaj s ovim, ima TELE2Izvorno postao CooleR
http://www.gsmevolution.com/freecalc..._v42_Setup.zip
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
MOŽE LI MI KO REĆ DI SE TRIBA UPISAT MASTERCODE ZA OTKLJUČAVANJE KAD GA DOBIJEM PREKO ONOG PROGRAMA? hvala