Moze li mi neko pomoci, da otkljucam Nokiu 2700c , potrebna mi je sifra za ogranicavanje, telefon je T -Mobile, Imei 356233/04/621045/8
teško, morat ćeš u servis, pozdravi se s podacima
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Moze li mi neko pomoci, da otkljucam Nokiu 2700c , potrebna mi je sifra za ogranicavanje, telefon je T -Mobile, Imei 356233/04/621045/8
Ispala mi je Nokia 6600 slide i ne mogu da je koristim jer trazi "Security code",
pokusao sam 12345, kao i Master code preko http://nfader.su/ ; ukucavajuci IMEI ali nista nije pomoglo.
Imate li neki predlog?
Hvala!
Nokia 5230
Imam navedenu nokiu pa me zanima ima li kakve mogucnosti da se odkodira za druge kartice preko sigurn coda?.. kupljena je u Nozozemskoj i u njoj je kartica od vodafon mreze. Ako ne koliko bi kostalo odkodiravanje iste u nekom servisu
Ovdje ima svakakvih upita u zadnje vrijeme... Security kod ne može dekodirati vaš mobitel novijeg datuma. Ovo je bila metoda za stare Nokije (pogledajte datum prvog posta).
Za dekodiranje novih modela bacite oko na neku od sljedećih tema:
[Dekodiranje] Nokie koje se NE MOGU besplatno dekodirati
[Dekodiranje] - E i N serija, 6131,6233,6280 i NOVIJI - cijena, informacije
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pozdrav imam staru nokiu 7500 i kad se upali samo pise da upisem secyriti code koji je neko postavio.kad se upali radi nekih 2-3 min i ugasi se.komp kad je skopcana na pc nikako ne vidi.sta mi je raditi molio bi nekoga za pomoc da pokusam da ga dignem iz mrtvih ako je moguce pa i ako nesto se zezne prilikom neke instalacije nema veze.hvala
Ajde da skinem prašinu s teme, imam Nokiu 2330 kojoj neznam security code.
Tj.kod za tvornicke postavke koji je inace 12345.
kako se to danas rješava, nijedan kalkulator s neta neradi (rjetki su novi da podržavaju uopče taj mob.)?
Zadnji uredio vwgolf3 : 07-04-2012 u 20:38
Hvala, ali nažalost neradi, izbaci kod koji nije točan.
probo sam već par kalkulatora i ništa...nikako ga resetirati
ima još koja ideja?
Naravno, ako može i unlock bilo bi odlično, al to iskreno sumnjam da se može preko koda pošto tako i piše na popisima, al ko zna...
free unlock zaboravi
Ma to vise manje, treba mi samo taj sigurnosni kod sto je netko maknuo sa 12345
Dali se to vrati kad se stavi novi soft? Ako se dobro sjecam nekad je bilo free u mobisu?
Ili da ga odradim sam, koji je to kabal na 2330? Nisam dobio uz mob., a neki je najdrugaciji.![]()
Bok !
Imam N 5130 i tel.kod je promjenje.Pokusao sam na Više stranica, ali sam uvijek dobivao isti master code reset, i naravno taj ne pali...Ima li pomoći ?
imei (bez imei brojeva!) v 07.90 rm 495
Hvala !
Zadnji uredio xlr : 02-06-2012 u 14:08
Samo 1.razred !
1'st class only !
Hm.Skinuo sam Nokia suite i prek njega probao SW UPD ali veli da nema nove verzije....Niti neda ponovo istu prevuc...A NSU vise nema smostalno za skinut...Cak ni preko telefona ne nudi novi SW..Kaj sad ?
NSU je sada sastavni dio Nokia suitea. Ako ti on ne da ponovo instaliranje softvera, po meni jedino rješenje je phoenix. Skini phoenix i zadnju verziju softvera za tvoji mob, pa ga flashiraj s njim.
Negdje na forumu potraži tutorial za phoenix.
Tražilica je ovih par dana otkazala poslušnost pa stavljam link na Phoenix:
http://cafe.mobil.hr/threads/46360-R...are-pomo%C4%87
Kroz sljedećih tjedan dana bi trebali privesti kraju reorganizaciju bivšeg Nokia (sadašnjeg Symbian) podforuma i olakšati korisnicima pronalazak "zaboravljenih" i korisnih tema. Samo pomalo i strpljivo.
da li netko ima link na neki noviji master code rest programcic..Da li je moguce da cu s novijim master codom dobit drugi code na osnovu istog imei-a ?
Pola ovih nžlinkova ne radi pa molim nešto sviježe
Hvala !
Prošlo je vrijeme primitivnih Nokia na kojima je to palilo s generiranjem sigurnosnih master kodova.
Dobio Nokiu 2610 od frenda ,ali je zaključana.Prilikom paljenja traži Unos koda ogranjičenja ili ti Security code ?
On kod nezna,probao sam tvornički 12345 ,ali ne pali? Može li se što napravit ?
To je kod mreze tj, s tim kodom bi otkljucao mob. Taj kod ima davatelj usluge i plaća se. Free nacinom se mob ne moze otkljucat a unlock na ovaj ili onaj nacin prelazi cijenu samog mobitela kao takvog tako da... As you wish.![]()
Ako je istekao ugovor s kojim je kupljen mobitel slobodno otidji do operatera na koju je mrezu zakljucan i oni ce ti ga besplatno otkljucat. Netrebas ni racun ni nista ekstra. Samo broj moba od bivseg vlasnika mobitela. Tj broj mobitela na koji je uzet ugovor radi provjere. Tako je kod mene bilo
Znači sa odgovarajućom karticom bi mob radio bez problema ?
Meni sve normalno radi na nokia-i. A znam par ljudi koji su i normalno tako iphone otkljucali. Ako je mob pod ugovorom onda se placa
Probao sam Vipovu i Tele2 karticu,ali i dalje traži sigurnosni kod.Ostaje mi još T-mobile.
Afaik, security kod nije kod mreže, tj unlock kod. To je oblik zaštite kod Nokia telefona gdje je taj kod po defaultu 12345 ili tako neka glupa kombinacija, a korisnik ga kasnije promjeni ako želi. Osim ako 'security code' nije bio tvoj slobodni prijevod 'unosa koda ograničenja'?
Bookmarks